Valoarea totala a produselor din oferta este de peste 1,5 milioane lei, iar valoarea totala a reducerii aplicate produselor, de peste 150.000 lei.

„In fiecare an, de Black Friday, am adus in oferta un produs inedit, care sa arate ca online se poate vinde si cumpara orice. Am vandut in premiera autoturisme si carburanti, iar anul acesta, prin parteneriatul cu Piraeus Bank, vom avea in oferta lingouri de aur, in continuare una dintre cele mai stabile monede de schimb de pe pietele internationale”, declara Iulian Stanciu, CEO eMag.

Lingourile sunt de 5, 10 si 20 grame, iar monedele de 7.9881 grame si pot fi cumparate de pe siteul eMag exclusiv cu cardul. Fiecare client poate cumpara lingouri sau monede, pe care le adauga in cos, ca si in cazul oricarui produs. In ceea ce priveste mecanismul de cumparare, clientii vor primi automat un mesaj imediat dupa plasarea comenzii. Dupa achizitionarea produselor, clientii vor fi contactati de consultantii bancii Piraeus pentru a stabili pasii urmatori.

Citeste si:

Toti cei care au achizitionat lingourile din cadrul ofertei de Black Friday au posibilitatea de a ridica produsele de la sucursalele bancii sau de a le pastra in custodia bancii in anumite conditii.

In ziua celor mai multe reduceri din an, eMag va oferi reduceri in valoare de peste 100 de milioane de lei. Reduceri de pana la 80% vor fi aplicate la 650.000 de produse, din categorii precum: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de ingrijire personala si cosmetice, produse pentru casa si gradina, carti, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru masina.

In ziua de vineri, 20 noiembrie, clientii eMag pot cumpara masini de spalat la pretul de 599 de lei, scaune de birou la 49 de lei, anvelope de iarna pentru Dacia Logan la 99 de lei, iPhone 6Sla 1.999 de lei, consola Microsoft Xbox ONE + Joc FIFA 16 cu 999 de lei, iPad Mini 2 Space Gray la 699 de lei, apa de toaleta CK unisex la 79 de lei si ceas de dama Michael Kors la 499 de lei.

Sursa foto: eMag