Black Friday 2017 la PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, incepe joi noapte si continua pana duminica. Peste 1.200 de produse, de la componente si gaming, la telefoane, televizoare si gadget-uri, vor avea reduceri de pana la 50%.

Startul reducerilor de Black friday 2017 la PC Garage incepe in noaptea dintre 16 - 17 noiembrie si continua pana pe 19 noiembrie, in cadrul campaniei ”Black Weekend”.

"In editia de anul acesta ne-am dorit sa recompensam fidelitatea clientilor nostri, oferind reduceri substantiale la aproape toate gamele de produse vandute prin platforma noastra, punand totusi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clientii nostri vor gasi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare si reduceri pe masura la telefoane, gadgeturi si televizoare de ultima generatie. Comparativ cu anul trecut, credem ca la finalul acestui Black Week-end, vom inregistra o crestere cu peste 30% a volumului vanzarilor”, a declarat Razvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

Black Friday 2017: Ce produse au cele mai mari reduceri la PC Garage

Cele mai numeroase reduceri de Black Friday vor fi la produsele din categoria Gaming si Componente, unde clientii pot cumpara echipamente cu reduceri de pana la 50% pentru periferice si 35% pentru componente. Reduceri sunt si la laptopurile performante si la sistemele de gaming. Pe aceste segmente, reducerile sunt de pana la 25%.

Clientii care sunt in cautarea unui smartphone de ultima generatie sau a unui televizor inteligent, atunci trebuie sa stie ca reducerile la aceste doua categorii pot ajunge la un maxim 54% pentru telefoane si respectiv 40% pentru televizoare.

Sursa foto: Shutterstock/ Igor Vkv

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri