eMAG Black Friday 2017, cea de-a saptea editie a celui mai asteptat eveniment de shopping al anului a inceput. Pentru aceasta editie, cel mai mare retailer online are peste 2.000.000 de produse la reducere. Ti-am ales mai multe smartphone-uri care vor fi la reduceri de pana la 50%.

eMAG Black Friday 2017 aduce reduceri de la telefoane, televizoare, laptopuri, fashion si article sportive, pana la electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala, mobila, jucarii si anvelope, iar ele vor putea fi achizitionate si in rate fara dobanda, prin intermediul cardurilor partenere. Noi ti-am ales 7 smartphone-uri din campania de Black Friday 2017 a celor de la eMAG.

eMAG Black Friday 2017: 7 smartphone-uri la reduceri de pana la 50%

eMAG Black Friday 2017

iPhone 7, 128 GB, RED redus cu 14%. Il poti cumpara, dupa inceperea campaniei,de AICI.
iPhone 7, 32 GB, 4G, Jet Black redus cu 17%. Il poti cumpara, dupa inceperea campaniei, de AICI.
Samsung Galaxy A3, 16 GB, 4G, Black redus cu 18%. Il poti cumpara, dupa inceperea campaniei, de AICI.
Samsung Galaxy A5, 32 GB, 4G, Gold, redus cu 10%. Il poti cumpara, dupa inceperea campaniei, de AICI.
Telefon Huawei P10, Dual Sim, 64 GB, Graphite Black redus cu 22%. Il poti cumpara, dupa inceperea campaniei, de AICI.
Telefon Allview P5 Lite, Dual SIM, 8GB, 4G Black, redus cu 17%. Il poti cumpara, dupa inceperea campaniei, de AICI.
Telefon Lenovo VIBE K5 Plus Dual Sim, 16 GB, 4G, Dark Gray. Il poti cumpara, dupa inceperea campaniei, cu reducere de 50% de AICI.

eMAG Black Friday 2017: Investitii de 10 milioane de euro in ultimele luni

eMAG Black Friday 2017

Anul acesta, procesul de expediere a coletelor va fi mai rapid datoria investitiei de 10 milioane de euro pe care eMAG a facut-o in ultimele luni. Am vizitat depozitul celui mai mare retailer online pentru a vedea in ce s-a materializat aceasta investitie. Cea mai impresionanta componenta a investitie este platforma de sortare pe care o puteti vedea in video-ul de mai jos, pe care coletele se vor deplasa cu o viteza de 2m/s.

Vanzarile eMAG inregistrate anul trecut de Black Friday au depasit 300 de milioane de lei (66,7 milioane euro). Acestia au vandut peste 32.000 de televizoare, 113 bijuterii cu diamante si aproape 13 kilograme de aur. Oficialii se asteapta la un nou record "din toate punctele de vedere" pentru editia Black Friday de anul acesta.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri