Black Friday 2018 la eMAG a inceput deja, retailerul precizand ca va oferi anul acesta reduceri pentru 3 milioane de produse, cu 50% mai mult fata de anul anterior. Ti-am pregatit 10 smartphone-uri reduse cu pana la 61%.

Black Friday 2018 la eMAG a inceput deja, iar retailerul a precizat ca investitia derulata in serviciile de hosting si cloud s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, masuri luate pentru a face fata traficului din ziua destinata reducerilor. Din oferta de anul acesta, ti-am pregatit 10 smartphone-uri reduse cu pana la 61% pe care le poti cumpara acum:

  • iPhone X, 64 GB, Space Grey, redus cu 23%. Il poti cumpara de AICI.
  • Huawei P20 Lite, Dual SIM, 64 GB, redus cu 33%. Il poti cumpara de AICI.
  • Nokia 1, Dual SIM, 8 GB, redus cu 61%. Il poti cumpara de AICI.
  • Samsung Galaxy Note 9, Dual SIM, 128 GB, redus cu 26%. Il poti cumpara de AICI
  • Samsung Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64 GB, redus cu 15%. Il poti cumpara de AICI.
  • iPhone 6s, 32 GB, redus cu 28%. Il poti cumpara de AICI
  • LG G7, 64 GB, redus cu 16%. Il poti cumpara de AICI.
  • ASUS ZenFone 5, Dual SIM, 64 GB, redus cu 21%. Il poti cumpara de AICI
  • Sony Xperia XA2 Ultra, Dual SIM, 32GB, redus cu 37%. Il poti cumpara de AICI
  • HTC U 11+, Dual SIM, 128G, 6GB RAM, redus cu 24%. Il poti cumpara de AICI

Ziua de 16 noiembrie din acest an a fost acaparata de catre Black Friday, sarbatoarea reducerilor ce le aduce retailerilor din Romania cresteri semnificative ale vanzarilor. Ca in fiecare an, o parte dintre jucatori au furat startul lansand oferte inca de la inceputul lunii, mentionand insa ca vor desfasura o runda speciala de reduceri cu ocazia zilei de 16 noiembrie. Va tinem la curent prin intermediul acestui LIVE TEXT cu ofertele retailerilor din Romania si cu cifre proaspete legate de vanzarile inregistrate de acestia cu ocazia Black Friday 2018.

Sursa foto: suriyachan / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri