Black Friday 2018 este cel mai asteptat eveniment al anului pentru impatimitii de reduceri, acestia luand cu asalt site-urile si magazinele retailerilor din Romania in cautarea celor mai bune oferte. Va prezentam mai jos, LIVE, care sunt principalele reduceri la eMAG si la alte magazine online majore si cum evolueaza Black Friday 2018 in Romania.

Ziua de 16 noiembrie din acest an a fost acaparata de catre Black Friday, sarbatoarea reducerilor ce le aduce retailerilor din Romania cresteri semnificative ale vanzarilor. Ca in fiecare an, o parte dintre jucatori au furat startul lansand oferte inca de la inceputul lunii, mentionand insa ca vor desfasura o runda speciala de reduceri cu ocazia zilei de 16 noiembrie. Va tinem la curent prin intermediul acestui LIVE TEXT cu ofertele retailerilor din Romania si cu cifre proaspete legate de vanzarile inregistrate de acestia cu ocazia Black Friday 2018.

LIVE TEXT Black Friday 2018: Ultimele oferte lansate de retailerii din Romania

Principalele categorii de produse care vor beneficia de reduceri cu ocazia evenimentului eMAG Black Friday 2018 sunt urmatoarele:

  • 50.000 de televizoare
  • 76.000 de smartphone-uri
  • 20.000 de laptopuri
  • 21.000 de frigidere
  • 15.000 de masini de spalat
  • 165.000 de electrocasnice mici disponibile
  • 235.000 de produse din categoria fashion
  • 100.000 de parfumuri si cosmetice
  • 300.000 de jocuri si jucarii
  • 190.000 de anvelope
  • 300.000 de produse pentru casa si gradinta
  • 30.000 de articole si echipamente sportive

Black Friday 2018 la CEL.ro : Samsung Galaxy Note 9 redus cu 1.000 de lei

Black Friday reduceri telefoane reduse

sursa foto: shutterstock.com

Magazinul online CEL.ro a anuntat ca va o noua runda de reduceri de Black Friday pe data de 16 noiembrie, in care va adauga alte sute de discounturi si produse noi care sa completeze oferta. Retailerul a precizat obiectivul pe care si-l propune pentru Black Friday 2018 este de 200.000 de produse vandute si vanzari in valoare de 50 de milioane de lei.

Printre cele mai interesante oferte pregatite de catre retailerul online ies in evidenta cele la telefoane, unde preturile incep de la 249 lei la telefoanele dual sim 4g. Cea mai considerabila reducere la smartphone poate fi gasita la Samsung Galaxy Note 9, care va avea un pret cu 1000 de lei mai mic.

De asemenea, Black Friday la CEL.ro aduce reduceri considerabile la categoria de electrocasnice, unde se pot gasi reduceri de pana la 40% la combine frigorifice si aspiratoare, 1750 discount la espressoare, iar pentru categoria de televizoare, reducerile pot ajunge pana la 1600 lei. Pentru laptopuri, magazinul a pregatit reduceri ce pot ajunge pana la 40% pentru produsele din gama Asus.

Ca noutate, anul acesta campania de Black Friday a retailerului va fi completata si de platforma Marketplace, lansata in primavara acestui an, unde 800 de parteneri vor oferi peste 100.000 de produse la preturi speciale pentru categorii precum mobila , bricolaj, decoratiuni sau articole sport si fashion.

Black Friday 2018 la Elefant.ro si FashionDays.ro a inceput mai devreme

black Friday reduceri telefoane ieftine

sursa foto: shutterstock.com

Black Friday 2018 incepe, pentru cel putin doua companii importante, mai repede. Astfel, Elefant.ro, retailer de carte, haine, bijuterii sau ceasuri, va incepe campania de reduceri din seara aceasta de la ora 18:00, in timp ce FashionDays.ro va incepe campania tot astazi, in jurul orei 19:00, in aplicatia mobila.

FashionDays va incepe Black Friday 2018 inca de joi, 15 noiembrie, in jurul orei 19:00 in aplicatia mobila, astfel incat primii clienti sa isi primeasca produsele inca de vineri, a anuntat anterior compania. usiness-ul va avea cele mai mari reduceri din istoria companiei, de pana la 90%.

Fata de 2017, din ce in ce mai multi romani vor sa cumpere imbracaminte si incaltaminte de Black Friday– 17,6% doresc haine, iar sub 10%, incaltaminte, valori insa in crestere, subliniaza Robert Berza, CEO al FashionDays.ro.

Elefant.ro au inceput deja reducerile de Black Friday, pentru a le putea onora cat mai rapid. Sub sloganul “Black Friday vine mai devreme” elefant.ro a dat startul reducerilor din cadrul acestui eveniment comercial pe 14 noiembrie, sute de mii de produse avand discount-uri de pana la 90%. Black Friday la elefant.ro va dura pana pe 18 noiembrie iar livrarile vor fi efectuate pana pe 29 noiembrie, inainte de zilele libere legale, atat prin retelele de curierat, cat si prin intermediul celor 25 de pick-up-points elefant.ro deschise in toata tara.

Black Friday 2018 la Bonami: Home & Deco, reduceri la 90%

sursa foto: shutterstock.com

Anul acesta, luna noiembrie vine cu doua evenimente Black Friday la Bonami. Dupa experienta pozitiva de anul trecut, cand a existat o campanie speciala pentru piata romaneasca, in weekend-ul 17-19 noiembrie, anul acesta toate tarile unde magazinul online este prezent vor beneficia de reduceri importante in doua finaluri de saptamana consecutive, respectiv 16-18 si 23-25 noiembrie. Comparativ cu 2017, se asteapta o crestere de 100%, aceasta insemnand venituri de 1.200.000 de euro.

Vor exista 15 campanii cu peste 4000 de produse, special pregatite impreuna cu furnizorii. Reducerile vor fi spectaculoase, ajungand pana la 90%. Categoriile de produse vor fi variate, incluzand atat mobilier, cat si decoratiuni sau textile, iar campaniile vor fi similare in toate cele cinci tari.

Pentru Black Friday si pentru sezonul festiv s-au facut pregatiri speciale inca din vara, stabilindu-se detaliile cu furnizorii si planul pentru marirea personalului din depozit. Fiecare vineri din noiembrie a fost colorata la Bonami, existand campanii cu reduceri de 69% pentru Yellow Friday, respectiv 79% pentru Pink Friday.

"Noiembrie este luna pe care o asteptam cu nerabdare atat noi cat si clientii nostri. Anul acesta oferta disponibila in Romania este de doua ori mai mare fata de anul trecut. Sunt convins ca vom atinge tinta de vanzari prognozata", a afirmat David Siska, CEO Bonami.

Black Friday 2018 la F64: 1.500 de produse reduse cu pana la 80%

F64, retailerul de echipamente si accesorii foto si video, anunta o oferta destinata Black Friday 2018 in care clientii vor avea aces la 1.500 de produse, cu reduceri de pana la 80%, incepand cu noaptea de joi.

In acest an, campania de reduceri Black Friday nu va mai fi exclusa de la acumularea de puncte de fidelitate. Toate punctele acumulate odata cu achizitiile de Black Friday vor fi luate in calcul.
„Daca inainte promotiile nu se cumulau si punctele de fidelitate nu erau valabile în perioada de Black Friday, din acest an clientii beneficiaza în continuare de acestea, doar ca le primesc la 30 de zile dupa realizarea comenzilor”, a detaliat Marian Alecsiu.

F64 va da startul comenzilor inca de joi noaptea, iar comenzile care vor fi finalizate pana la finele zilei de vineri vor fi onorate sambata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri