Samsung Galaxy X ar putea fi telefonul care va face diferenta in “razboiul” de pe piata de smartphone-uri. Din ce in ce mai multe informatii scot la iveala faptul ca gigantul sud-coreean pregateste ceva nou.

Povestea telefonului pliabil dezvoltat de cei de la Samsung a inceput in 2013, cand reprezentantii companiei au adus in discutie, in cadrul Consumer Eletronics Show din Las Vegas, ideea dezvoltarii unui produs de acest fel. De-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri cu privire la felul in care smartphone-ul va arata.

Samsung Galaxy X: Semnalele care ar anunta lansarea smartphone-ului

O pagina de suport aparuta in website-ul Samsung, dedicata modelului "SM-G888N0", a atras atentia publicatiilor de specialitate din strainatate si a dat curs mai multor teorii cu privire la lansarea in scurt timp a telefonului pliabil. In plus, aceste teorii au fost intarite de faptul ca acelasi model "SM-G888N0" a aparut si in registrele celor de la Radio Research Agency din Coreea de Sud, cat si in cele de la Bluetooth Special Interest Group, toate aceste lucruri venind la pachet cu o declaratie a unui oficial Samsung ce a precizat ca, in 2018, compania isi propune lansarea unui asemenea device .

Toata aceasta activitate desfasurata in jurul misteriosului model "SM-G888N0" sugereaza faptul ar putea fi vorba de modelul pliabil si ca ar putea fi lansat foarte curand, sunt de parere cei de la Techradar.com, care isi rezerva totusi si o urma de indoiala.

In cazul in care codul "SM-G888N0" este pentru smartphone-ul Samsung Galaxy X, acesta nu va ajunge, pentru inceput, sa fie folosit la nivel global, deoarece terminatia “N0” semnifica faptul ca dispozitivul va fi lansat doar in Coreea de Sud. O mutare oarecum logica, deoarece riscul de a lansa un device de acest tip la nivel global, fara a fi testat pe piata locala, ar fi prea mare.

Sursa foto: By JPstock / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri