Cei care au vizitat joi dimineata site-urile magazinelor MediaGalaxy sau Altex, ambele apartinand aceluiasi grup, au avut o surpriza de proportii: majoritatea produselor erau afisate cu pretul de 0 lei.

Mai multi cititori ne-au semnalat ca, atunci cand au adaugat produsele in cos, pretul acestora nu s-a modificat, ci doar a fost adaugata taxa de transport.„Tocmai am plasat comenzi pe MediaGalaxy cu 0 lei si 15 lei transport. Am primit si mailul de inregistrare a comenzii”, ne-a declarat un cititor.

Potrivit informatiilor obtinute de Digi24, nu vor fi onorate comenzile, iar clientii vor primi un voucher de 50 de lei, la cumparaturile online.

Un alt cititor ne-a semnalat ca a comandat un laptop cu 0 lei, redus de la 8.499 lei si un MacBook, cu 799 de lei de la 13.299 lei. Acesta spune insa ca nu se asteapta sa primeasca produsele.

Termenii si conditiile sub care opereaza cele doua magazine prevad insa si astfel de situatii, caz in care companiile isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile.

Altex construieste un centru...
Citeste si: Altex construieste un centru logistic cu peste 37 mil. euro

„4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

5.5. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii“.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Stock Busters: ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment