Reducerile de inceput de an de la eMAG se aplica la o gama diversa de produse. Ti-am selectat trei electrocasnice mici ale caror reduceri ajung pana la 49%.

Espressor automat DeLonghi

Espressor-ul automat DeLonghi din oferta celor de la eMAG are o putere de 1.450 W, o capacitate a rezervorului de apa de 1,8 l si o capacitate a compartimentului de cafea de 250 g, acesta putand fi alimentat cu cafea boabe, dar si macinata. Il puteti cumpara cu o reducere de 49% de AICI.

Storcator de fructe Kuvings

Storcatorul de fructe cu melc Kuving din campania de reduceri a celor de la eMAG are o putere de 240W si o capacitate a recipientului pentru suc de 0,4 l. Dimensiunile storcatorului sunt 228 x 208 x 448 mm si are o greutate de 6,4 kg. Il puteti cumpara cu o reducere de 45% de AICI.

Produsele electrocasnice si...
Citeste si: Electrocasnicele, in topul preferintelor de Black Friday 2018

Robot de bucatarie Gorenje Masterchef

Robotul de bucatarie Gorenje Masterchef aflat la reducere in oferta celor de la eMAG are o putere de 1.500 W, 6 trepte de viteza si 3 functii. Capacitatea bolului este de 6.7 litri, lungimea cablului are 1 m, iar greutatea este de 9.7 kg. Il puteti cumpara cu o reducere de 20% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

eMAG Black Friday 2017:...
Citeste si: eMAG Black Friday 2017: Electrocasnice de bucatarie la reducere

Sursa foto: By Maxx-Studio / Shutterstock.com