Endava, companie IT cu o crestere rapida in Europa, America de Nord si America Latina, a anuntat fuziunea cu Velocity Partners, o companie de dezvoltare software cu o prezenta puternica in America Latina. Aceasta actiune strategica va crea un jucator IT global, capabil sa ofere clientilor mai multe optiuni in ceea ce priveste serviciile, tehnologiile, scalabilitatea si locatiile pentru livrarea proiectelor IT.

Ca urmarea a fuziunii, organiziatia rezultata va avea peste 4.600 de angajati, iar cele sase centre noi de dezvoltare software din Argentina, Uruguay, Venezuela si Columbia vor completa capabilitatile de livrare existente din locatiile Endava din Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia si Columbia.

Acest lucru va permite Endava, care ofera solutii de Digital Evolution, Agile Transformation si Automation unora dintre cele mai mari companii la nivel international din domeniile financiar-bancar, asigurari, telecomunicaţii, media,technologie, si retail, sa se extinda in America de Nord si sa ofere la nivel global acelasi model de livrare nearshore care i-a alimentat succesul de-a lungul anilor. Compania are o performanta de business solida, cu un nivel de crestere anuala de 38% a cifrei de afaceri la nivel de grup, avand la baza un mix de crestere organica si o extindere internationala sustinuta prin fuziuni & achizitii.

Endava are peste 4.000 de angajati in sediile sale din America de Nord, Europa de Vest si centre de livrare in Columbia, Moldova, Romania, Macedonia, Serbia si Bulgaria.

In Romania, in cursul anului trecut, Endava a inregistrat o crestere de 28%, ajungand la peste 2.400 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti si Tg. Mures si compania planifica sa creasca numarul de angajati la peste 3.000 in urmatoarele 18 luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri