Parteneriat pe piata solutiilor de iluminat inteligent: Greentek Lighting face echipa cu austriecii de la Lumitech

Greentek Lighting, dezvoltatorul produsului Internet of Things(IoT) Dara si austriecii de la Lumitech au incheiat un parteneriat care va da nastere unor noi posibilitati de gestionare a solutiilor de iluminat inteligent, conform unui comunicat de presa emis de catre cele doua companii.

Prin colaborarea cu Lumitech, aplicatia de mobil Dara va beneficia de noi capabilitati, precum Human Centric Lighting, in urma carora se va largi aria de atentie de la eficienta energetica mai mult inspre oameni si nevoile lor personale. Aceste optiuni noi urmaresc cum lumina ii influenteaza pe oameni, sanatatea lor, performanta si bunastarea acestora, conform informatiilor prezentate in comunicatul de presa.

"Misiunea noastra este sa oferim partenerilor nostri de afaceri o alternativa digitala, wireless si agnostica, cu ajutorul careia sa isi optimizeze costurile si sa isi gestioneze infrastructura de iluminat", precizeaza Victor Cotruz, co-fondator si CEO Dara.

Dara Lighting este o platforma software care utilizeaza o infrastructura inteligenta de iluminat pentru a orchestra procesele de afaceri prin utilizarea potentialului IoT. Piatra de temelie a Dara Lighting este dispozitivul Dara, un controler inteligent care conecteaza si orchestreaza mii de corpuri de iluminat DALI. Infrastructura de iluminat poate fi administrata oricand si de oriunde, prin intermediul aplicatiilor pentru telefoane si tablete iOS si Android – Dara App. Controlul se poate face local, prin Bluetooth Low Energy sau de la distanta prin conexiune Wi-Fi.

Dara App va fi prezentata pentru prima oara la standul Lumitech din cadrul targului Light & Building 2018 Frankfurt, si poate fi vazuta si testata in combinatie cu produse ce incoporeaza tehnologia PI-LED.

Lumitech este o companie austriaca specializata in domeniul tehnologiei LED ce se pozitioneaza ca si dezvoltator de sisteme personalizate pentru clientii OEM.

Citeste si:
Iluminare inteligenta in scolile din Suceava
Iluminare inteligenta in...

Sursa foto: By everything possible / Shutterstock.com
Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri