Tehnologia a evoluat rapid in ultimul an, trendul urmand sa continue in 2018. Bloggerul de tehnologie Bob Reyes a dezvaluit la ce ne putem astepta in urmatoarele luni ale acestui an.

Spatiul privat

Un nou feature denumit “Private Space” (“Spatiul Privat”) urmeaza sa fie promovat anul acesta. Optiunea le va da utilizatorilor posibilitatea de a ascunde anumite date personale de persoanele care folosesc pentru scurt timp telefonul acestora.

Ecrane tot mai mari

Telefoanele inteligente vor fi imbunatatite, dincolo de noile optiuni, ele urmand sa aiba ecrane tot mai mari datorita tendintei producatorilor de a elimina clasicele margini ale acestora.

Smartphone-uri capabile sa suporte inteligenta artificiala

Din ce in ce mai multe smartphone-urile vor putea sa detecteze daca obiectele din imagini sunt sau nu fiinte umane. De asemenea, telefoanele capabile sa suporte inteligenta artificiala se vor adapta comportamentului utilizatorilor.

Traduceri imbunatatite si fotografii de calitate mai mare

Traducerile automate vor deveni din ce in ce mai rapide si mai precise, in vreme ce calitatea fotografiilor va evolua datorita imbunatatirii setarilor automate ale telefoanelor ce sunt dotate cu camere puternice.

Citeste si:
Cum arata lista de cumparaturi pentru un birou modern
Cum arata lista de...

Smartphone-uri cu powerbank

Bateriile au fost mereu punctul slabal smartphone-urilor, insa evolutia tehnologiei va duce la aparitia primelor telefoane care vor putea sa fie folosite chiar si pe post de powerbank.

Smartphone-uri la preturi accesibile

Anul acesta sunt asteptate lansari de smartphone-uri care nu doar ca vor veni la preturi accesibile, dar care vor fi echipate cu procesoare si memorii puternice, precum si cu camere duale.

Realitatea virtuala

2018 va fi si anul in care vor fi lansate mai multe de smartphone-uri care suporta realitatea virtuala, tehnologia urmand sa fie accesibila tot mai multor persoane.

Tehnologie portabila

Ceasurile inteligente si celelalte tipuri de tehnologie portabila, precum bratarile de fitness, vor continua sa evolueze anul acesta. De asemenea, aplicatiile de transport, sanatate si fitness vor fi in topul trendurilor din 2018.

Citeste si:
Black Friday in Romania: Cum a evoluat evenimentul in ultimii 6 ani
Black Friday 2017 in Romania:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Piscinele inteligente, beneficii pe o piata locala de 500.000 de euro