QUALITANCE anunta extinderea echipei de management odata cu numirea lui Ovidiu Slavoiu pe pozitia de Account Director. Anterior, Ovidiu a activat ca Head of Marketing & Customer Experience al diviziei Mid-Corporate Banking a ING Romania. Rolul lui Ovidiu este de partener strategic pentru clientii din segmentul financiar, oferindu-le consultanta si facilitandu-le accesul la inovatie, design thinking, rapid prototyping si tehnologii emergente.

Dupa 20 de ani petrecuti in domeniul financiar-bancar, in functii care au vizat elaborarea de strategii, cercetare, dezvoltare de produse, marketing, remodelari institutionale, transformare digitala pentru mai multe organizatii, Ovidiu Slavoiu accepta provocarea expunerii intr-un mediu extrem de dinamic, dominat de inovatie si tehnologie.

Experienta lui Ovidiu in domeniul financiar acopera zonele de tehnologie, business si inovatie. Ovidiu a coordonat implementarea sistemului electronic de plati in timp real in Romania, a contribuit la dezvoltarea solutiei de facturare electronica in cadrul Transfond si a promovat primul mandat electronic de direct debit la ING. Tot in cadrul ING, a elaborat o noua abordare pentru activitatea de private banking, a dezvoltat planul de afaceri pentru lansarea ofertei bancare pentru IMM-uri si a pus bazele unui program de customer experience pentru persoanele juridice. In paralel, in ING, Ovidiu a derulat mai multe proiecte de transformare organizationala, inclusiv digitala.

“Industria serviciilor financiare traverseaza o perioada cruciala, in care tehnologia promite sau “ameninta” sa transforme radical perspectiva si modul de operare ale marilor institutii financiare. Impreuna cu Ovidiu, acceleram ritmul in care institutiile financiare creeaza noi produse si servicii digitale, apeland la tehnologii emergente precum inteligenta artificiala sau blockchain. Experienta complexa a lui Ovidiu in industria financiara este esentiala in implementarea metodologiei noastre de inovatie si dezvoltare de produse digitale prin design thinking si rapid prototyping.” declara Ioan Iacob, CEO QUALITANCE.

“Am cautat in permanenta sa ma implic in diverse forme de pionierat si in echipe care construiesc proiecte cu impact si valoare, iar momentul acesta, in care am decis sa ma expun unui mediu cu o dinamica ridicata, cu acces la cele mai noi tehnologii, este un pas firesc in cariera mea. Imi doresc sa fiu parte din schimbarile care se intampla in societatea noastra, cred ca Romania are nevoie de un spirit antreprenorial autentic indreptat spre inovatie”, declara Ovidiu Slavoiu, Account Director QUALITANCE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri