GTS Telecom anunta o noua serie de investitii in dezvoltarea centrului de date de la Cluj Napoca, la aproape doi ani de la inaugurarea acestuia, prin dublarea amprentei de colocare, ajungand astfel la o suprafata totala de 210 metri patrati. Investitia in acest al doilea centru de date GTS Telecom din Romania depaseste astfel suma de 1 milion de euro.

„Gradul de ocupare actual precum si cererile clientilor nostri pentru servicii livrate in centrul de date din Cluj Napoca ne-au determinat sa ne concentram in continuare pe dezvoltarea si extinderea acestuia. Odata cu inaugurarea sa in 2016, doua dintre cele mai importante provocari pentru noi au fost reprezentate de echiparea acestuia la cele mai inalte standarde, precum si asigurarea unor servicii de telecomunicatii de inalta calitate, cu care sunt deja obisnuiti clientii nostri. De aceea, am decis sa extindem capacitatea amprentei care sa permita companiilor crearea unui Disaster Recovery Center propriu in facilitatea oferita.” a mentionat Razvan Stoica, director general al GTS Telecom.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont