Intr-o lume in care atacurile cibernetice sunt la ordinea zilei, protejarea calculatorului tau este mai necesara ca niciodata, insa alegerea unui antivirus potrivit, care sa te tina departe de probleme, poate fi complicata.

Viata noastra se muta din ce in ce mai mult in online, pozele si inregistrarile video care nu paraseau niciodata folderul de pe desktop-ul ecranului, dar si multe alte date, pot fi incarcate cu usurinta in acest mediu care este predispus atacurilor cibernetice a caror reusita este mult mai mare in cazul in care nu aveti un antivirus bun.

Fie ca vorbim despre phising, problemele de securitate ale procesoarelor Intel, AMD si ARM, cunoscute sub denumirea de Meltdown si Spectre sau atacurile de tip ransomware, hackerii vin mereu cu noi metode prin care incearca sa obtina acces la calculatorul tau dar si la celelalte dispozitive conectate la Internet. De aceea, avand in vedere ca instalarea unui antivirus trebuie sa fie printre prioritatile voastre, v-am pregatit o lista cu cele mai bune 3 softuri de acest gen, conform techradar.com.

Antivirus de top: care sunt cele mai bune solutii

1. Antivirus BitDefender Plus 2018

cel mai bun antivirus

sursa foto: sdecoret / shutterstock.com

Pe primul loc se afla Bitfedenfer Antivirus Plus 2018, ce ofera mai multe niveluri de protectie impotriva atacurilor de tip ransomware utilizand tehnologia bazata pe detectie comportamentala. De asemenea, are parte de actualizari permanente menite sa va protejeze calculatorul impotriva celor mai avansate amenintari.

Optiunea Bitdefender VPN iti ofera o anonimitate completa prin criptarea intregului trafic de intrare si de iesire, iar sistemul de filtrare web va blocheaza accesul la site-urile malitioase, asigurandu-se ca tranzactiile voastre sunt realizate in siguranta.

Il puteti cumpara cu o reducere de 53% de AICI.

2. Antivirus Norton Security Standard

Antivirus Norton

sursa foto: By sdecoret / Shutterstock.com

Antivirusul Norton ofera o serie de optiuni precum un URL blocker care va tine departe de site-urile malitioase sau un sistem ce identifica fisierele suspecte pe care le descarcati. De asemenea, in cazul in care un virus reuseste sa patrunda in calculatorul vostru, sistemul inteligent de monitorizare al antivirusului il detecteaza intr-o perioada scurta de timp si il elimina.

Sistemele de operare acceptate de catre antivirusul Norton Security Standard sunt :

  • Microsoft Windows XP (toate versiunile pe 32 de biti) cu Service Pack 3 (SP 3) sau o versiune ulterioara
  • Microsoft Windows Vista (toate versiunile) cu Service Pack 1 (SP 1) sau o versiune ulterioara
  • Microsoft Windows 7 (toate versiunile) cu Service Pack 1 (SP 1) sau o versiune ulterioara
  • Microsoft Windows 8/8.1 (toate versiunile). Unele caracteristici de protectie nu sunt disponibile in browser-erele din ecranul de pornire Windows 8.
  • Norton Security include toate caracteristicile de protectie la navigarea pe un desktop cu Windows 8. Caracteristicile de protectie specifice Internet Explorer, ca Norton Safe Web, Antiphishing, Scam Insight Safe Search si Identity Safe nu sunt disponibile daca folositi aplicatii de browser din ecranul de pornire Windows 8.
  • Microsoft Windows 10 (toate versiunile). Browser-ul Edge nu este permis.

Il puteti cumpara cu o reducere de 34% de AICI.

3. Antivirus Webroot SecoureAnywhere

antivirus pentru laptop

sursa foto: Monster Ztudio / Shutterstock.com

Antivirusul Webroot SecureAnywhere poate fi instalat in decurs de cateva secunde si promite sa nu te sacaie cu update-uri greoaie. Acesta iti ocupa 2 MB din memoria hard disk-ului, iar amprenta acestuia asupra memoriei RAM este una scazuta, permitandu-i calculatorului tau sa ruleze rapid.

Printre mecanismele de protectie oferite de antivirusul Webroot SecureAnywhere regasim cea de anti-phising in timp real sau cel impotriva atacurilor de tip ransomware.

Il puteti cumpara cu o reducere de 43% de AICI.

Sursa foto: By Visual3Dfocus / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri