AROBS Transilvania Software, companie Clujeana infiintata in 1998, are acum doua noi filiale in Olanda si Belgia: CoSo by Arobs B.V., respectiv CoSo by Arobs BVBA. Cele doua firme sunt evaluate la 1,3 milioane euro si au, in acest moment, 10 angajati.

Produsele si serviciile CoSo le completeaza pe cele ale AROBS, in zonele de management al flotei, process automation, dar si cele privind specializarea pe software educational. Printre clientii importanti ai CoSo by AROBS sunt Alpega (former Wouter Kluwers), Emerson, BASF si Schneider.

Voicu Oprean, CEO AROBS, declara: "AROBS a preluat provocarile si oportunitatile prezentei in Benelux, o piata dinamica, dar si foarte pretentioasa, iar cele doua branduri au fost unificate in noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declaratiei comune de a asigura clientilor calitate si inovare".

La cei 20 de ani de existenta, AROBS a ajuns la peste 700 de angajati, in toate sediile AROBS din Cluj-Napoca, Tg. Mures, Baia Mare, Arad, Suceava, Iasi, Bucuresti, la care se adauga si filialele internationale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda si Belgia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri