„Cel mai nou smartphone Samsung a ajuns de astazi in magazinele partenerilor nostri. Acesta a fost primit cu mult entuziasm de utilizatori, fapt ce se reflecta si intr-un numar mare de precomenzi inregistrat la nivelul intregii piete”, a declarat Alexandru Costache, head of telecom product management Samsung Romania, fara sa ofere un numar mai exact de precomenzi.

Terminalul este disponibil la eMag.ro cu preturi pornind de la 4.600 de lei.

Noul Galaxy Note9 are cea mai mare baterie folosita vreodata intr-un flagship Galaxy si permite utilizarea telefonului o zi intreaga pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri si a viziona filme de dimineata pana seara. De asemenea, avand doua optiuni de stocare interna - 128GB sau 512GB, dar si capacitatea de a introduce o cartela microSD de pana la 512Gb, smartphone-ul ofera suficient spatiu de stocare pentru fotografiile, videoclipurile si aplicatiile preferate.

Smartphone-ul vine cu un nou S Pen, ce ofera un mod complet nou de utilizare, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth Low-Energy (BLE). Cu un singur click, acum este posibil sa realizezi selfie-uri si imagini de grup, sa prezinti proiecte, sa pui pauza sau sa dai play unui video si multe altele.

In plus, camera Galaxy Note9 are noi capabilitati care faciliteaza obtinerea unei imagini cat mai bune. Aceasta dispune de o tehnologie avansata de reducere a zgomotului din imagine si o lentila Dual Aperture, care se adapteaza la lumina la fel ca ochiul uman. Indiferent de conditiile de iluminare, camera Galaxy Note9 ofera o imagine clara.
Display-ul Super AMOLED este de 6,4 inch. Infinity Display-ul lui Galaxy Note9 este completat de difuzoarele stereo produse de AKG si au capacitatea de a furniza sunet imersiv Dolby Atmos.

Samsung a redeschis magazinul...
Citeste si: Samsung a redeschis magazinul Samsung Experience Store

Galaxy Note9 ofera de asemenea o experienta asemanatoare PC-ului, prin Samsung DeX. Utilizatorii pot lucra la prezentari, pot edita fotografii si pot urmari emisiunile preferate, toate cu ajutorul telefonului lor. Atunci cand este conectat la un monitor, Galaxy Note9 poate sa ruleze un desktop virtualizat si chiar sa serveasca ca un al doilea ecran complet functional.

Galaxy Note9 este disponibil de astazi in Romania in culorile Midnight Black, Lavender Purple si Ocean Blue cu un S Pen galben.