In cadrul conferintei Lenovo Transform 2.0, Lenovo, companie globala din Fortune 500 si NetApp, companie din Fortune 500 si autoritatea in domeniul solutiilor pentru infrastructuri de tip hybrid cloud, au anuntat un parteneriat global multilateral pentru a aduce tehnologii inovatoare si o experienta simplificata, ce ajuta consumatorii sa modernizeze IT-ul si sa isi accelereze transformarea digitala.

Cele doua companii dezvolta impreuna cea mai mare gama de noi produse de stocare marca Lenovo, care combina solutiile de gestionare a datelor oferite de NetApp cu infrastructura ThinkSystem. Aceste noi produse vor utiliza tehnologia software NetApp si vor fi fabricate de Lenovo, punand in valoare lantul de distributie al Lenovo, clasat in top 5 Gartner pentru toate companiile globale de tehnologie.

Primele produse rezultate din parteneriatul acesta vor fi disponibile inca de saptamana aceasta, in 160 de tari, inclusiv in Romania. Parte din produse vor fi construite in tara vecina, Ungaria, Romania ratand inca o investitie majora.

Lenovo si NetApp au anuntat un nou joint venture in China pentru a livra produse de stocare si solutii de gestionare a datelor localizate si adaptate pentru a indeplini cerintele specializate ale Chinei si ecosistemul cloud distinct. Noua entitate este programata sa fie operationala din primavara anului 2019, fiind in procesul aprobarilor locale.

„Lenovo este dedicat in dezvoltarea noului IT, a Transformarii Inteligente, prin oferte extinse de centre de date pentru clienti", a declarat Yang Yuanqing, presedinte si CEO Lenovo. „Lenovo se angajeaza atat la cresterea organica, cat si la cea anorganica, pentru a satisface nevoile clientilor si a mentine cele mai puternice parteneriate globale din industria centrelor de date".

„In economia globala de astazi, clientii solicita noi abordari pentru infrastructurile IT care le sustin transformarea digitala; prin acest parteneriat, Lenovo si NetApp vor oferi un portofoliu cuprinzator de produse, solutii si servicii de neegalat pe piata la momentul actual”, a declarat George Kurian, CEO NetApp. „Punand laolalta punctele forte complementare in inovatie concentrata pe client, Lenovo si NetApp vor stabili un nou standard pentru a accelera succesul clientilor nostri".

„Lenovo si NetApp sunt unic pozitionate pentru a oferi urmatoarea generatie de solutii de gestionare a datelor de inalta performanta de pe tot globul, oferind clientilor performanta, valoare adaugata si optiuni fara precedent", a declarat Kirk Skaugen, vicepresedinte executiv Lenovo si presedinte Lenovo Data Center Group. „Lenovo, compania de servere cu cea mai rapida dezvoltare din lume, ramane dedicata scopului de a fi cel mai de incredere partener de centre de date pentru transformarea digitala a clientilor nostri. Aducem rapid aceste noi solutii de stocare si gestionare a datelor catre companiile din peste 160 de tari cu o retea de distributie si servicii de neegalat, printr-un ecosistem global de canale partenere in continua consolidare”.

Primele solutii rezultate din acest parteneriat, Lenovo ThinkSystem DE si Seria DM, vor fi disponibile pentru achizitie curand la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri