"Huawei a inregistrat in ultimii ani cea mai accelerata crestere in randul producatorilor de smartphone-uri atat la nivel global, cat si in Romania, iar eforturile de marketing sunt esentiale pentru mentinerea si consolidarea acestui trend dinamic al brandului pe piata locala. Consideram ca expertiza vasta a lui Calin Clej si performantele profesionale in zona de marketing atat la nivel local, cat si la nivel international, intr-o industrie extrem de competitiva si dinamica, asa cum este cea a produselor de larg consum, vor fi extrem de valoroase pentru Huawei, in efortul sau de a aduce brandul nostru global mai aproape de consumatorii romani", a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager, Huawei CBG Romania.

Din noua pozitie, Calin Clej va fi responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar si de elaborarea strategiilor de marketing si activarilor de brand pentru Huawei Consumer Business Group Romania, precum si de adaptarea capabilitatilor echipei de marketing catre dezvoltarea si managementul integrat al mixului de marketing centrat pe profilul local al utilizatorului final.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont