Cine este noul CTO al Orange Romania

Orange anunta numirea lui Emmanuel Chautard in rolul de Chief Technology Officer, incepand cu 1 noiembrie 2018.

Cu o experienta de peste 25 de ani in industria de telecomunicatii, Emmanuel va coordona departamentul tehnic al Orange Romania si va avea ca obiectiv mentinerea pozitiei de lider de piata a companiei, atat in ceea ce priveste calitatea si extinderea retelei, cat si implementarea celor mai noi tehnologii pe piata locala.

Emmanuel si-a inceput cariera la France Telecom in anul 1993, la scurt timp dupa ce � i-a incheiat studiile de masterat. De-a lungul anilor, a coordonat cu succes proiecte complexe in diferite tari europene, a avut un rol important in preluarea operatorului national polonez, in prezent Orange Polonia, � i a fost implicat activ in lansarea serviciilor de date pentru segmentul B2B in Romania.

In ultimii 8 ani, Emmanuel � i-a consolidat experienta in domeniul comunicatiilor radio si al inovaţiei, al platformelor ICT si de retea, in calitate de Director de Calitate � i Procese al Orange Franta, ca parte a diviziei tehnice si IT. Anterior, s-a ocupat de asigurarea calitatii serviciilor, a satisfactiei clientilor si a performantei in cadrul Orange Polonia.

In Romania, experienta multi-disciplinara a lui Emmanuel si intelegerea pe care o are asupra ecosistemului tehnic si de reglementare din Europa vor contribui la mentinerea Orange ca lider al inovatiei si al pietei mobile.

Emmanuel a absolvit Universitatea Politehnica din Paris-Saclay cu o diploma de inginer si a finalizat studii de masterat in Ingineria Retelelor la Télécom ParisTech.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri