Atunci cand vine vorba despre alegerea unui telefon, lucrurile sunt cu atat mai complicate, cu cat periodic se lanseaza tot mai multe modele performante. iPhone XS si iPhone XS Max, printre cele mai recente smartphone-uri, raman si in topul celor mai bune variante din ultima perioada, mai ales in ceea ce priveste calitatile tehnice.

Apple a evoluat de-a lungul timpului, investind tot mai mult in produsele proprii lansate. Pe linia recenta de productie s-au remarcat iPhone XS si iPhone XS Max. Ambele se disting prin ecrane de dimensiuni uriase (5.8, respectiv 6.5 inci), dar si prin faptul ca au cel mai inteligent si puternic chip disponibil intr-un smartphone.

Gandite la un nivel extrem, cele doua telefoane smart se recomanda prin mai multe detalii care le fac indispensabile ca achizitii mai ales celor care vor sa aiba intr-un singur gadget mai multe optiuni multimedia pentru distractie, servicii si organizare. Cu actualizari pentru hardware si reimaginate din punct de vedere estetic, cele mai noi device-uri mobile Apple aduna mai multe motive pentru care ar trebui sa fie luate in considerare.

Specifiicatiile noilor iPhone XS sau iPhone XS Max - asa cum au fost mentionate de portalul de review-uri BestProducts.cm - confera printre avantaje:

iPhone Xs si iPhone Xs Max sunt cele mai puternice smartphone-uri disponibile pe piata

Concret, Apple a inlocuit chipul inteligent disponibil la celelalte serii de telefoane si a incorporat cel mai puternic chip A12 Bionic, de altfel cel mai performant intrat vreodata in constructia unui smartphone. Acesta asigura:

  • experiente uimitoare de realitate augmentata
  • portrete incredibile cu controlul adancimii de camp, dar si viteza si fluiditate in activitatile intrepinse pe aparat.

Impreuna cu Neural Engine, procesorul de ultima generatie, se asigura un timp de raspuns si performante de pana la noua ori mai mari decat modelul anterior.

Se analizeaza rapid datele si se optimizeaza diverse scenarii de baza pana la a se face ca aplicatiile sa fie de pana la 30% mai rapide.

Ecrane OLED personalizate pentru iPhone XS si iPhone XS Max

Cu un display care garanteaza culori mai clare - cele mai bune din industrie - HDR si negru autentic, telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max promit o experienta la cote inalte, gratie celor mai mari ecrane (tip OLED) disponibile pentru un iPhone.

Afisajul Super Retina este frumos si bun nu doar ca performante, dar si ca design, conferind pe langa acuratetea tonurilor, contrast infinit de culori (cu ajustare automata in functie de ambient) si un design modern, minimalist. Ceea ce il face potrivit de purtat oriunde.

iPhone XS Max in oferta emag

Vezi oferta actuala eMAG la iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone Xs si iPhone Xs Max: detalii despre camerele foto si video

Cu un sistem revolutionar de camere duale - activate printr-un senzor inovator - de 12 MP, telefoanele Apple XS si XS Max dispun de obiectiv cu unghi larg de f/1.8 (a doua, a telefoto este de f/2.4).

In plus, ambele camere au senzori optici care stabilizeaza imaginea, avand totodata si o focalizare mai rapida cu o gama dinamica imbunatatita. Totodata se permite sa optimizezi si sa controlezi adancimea de camp printr-un cursor dedicat. Pentru selfie-uri, camera frontala are un mod portret avansat si HDR actualizat.

In ceea ce priveste continutul video, procesorul poate captura calitate 4K de pana la 60 fps, obtinandu-se detalii interesante la calitate fantastica. Senzorul este de doua ori mai rapid pentru Smart HDR.

Telefoanele iPhone XS and iPhone XS Max sunt durabile si rezistente la apa

Ambele telefoane iPhone - XS si XS Max - sunt realizate din materiale durabile, sticla fiind cea mai rezistenta. Cu finisaje aurii si benzi contur precise, culoarea este obtinuta printr-un proces la nivel atomic, iar smartphone-urile sunt confectionate din otel inoxidabil chirurgical.

Materialele premium fac aceste telefoane sa fie mai rezistente la apa si praf, ceea ce inseamna ca scad considerabil sansele ca, in cazul unor accidente, smartphone-urile sa fie distruse.

Rezistente la zgarieturi, acestea suporta si apa - la teste au “supravietuit” pana la o ora si jumatate scufundate la doi metri in apa.

Vezi telefoanele iPhone XS si iPhone XS MAX in oferta la liber si cu abonament la Orange

Durata mare de viata a bateriei pentru iPhone Xs si iPhone Xs Max

Pe scurt, bateriile pentru iPhone Xs si iPhone Xs Max sunt durabile, in timpul testelor acestea trecand cu brio intre incarcari, incarcari care se pot face si prin cablu, dar si wireless. Desigur, astea implica sa se achizitioneze accesorii compatibile suplimentare.

Comparativ cu chipul A11 Bionic, pentru cele doua telefoane, utilizarea bateriei de catre nucleele de eficienta au fost de pana la 50% mai mica. Cateva date in acest sens: autonomie cu pana la 30% mai mare fata de iPhone X, durata de convorbire de pana la 20 de ore, utilizare internet de pana la 12 ore. Chiar util si impresionant!

Sursa foto main page: Apple.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri