Peste 200.000 de antreprenori utilizeaza in prezent portofoliul de servicii Freedom, lansat in noiembrie 2017, prin care Telekom Romania a adus, in premiera pe segmentul business, comunicare mobila nelimitata cu Internet 4G nelimitat, minute si SMS-uri nelimitate, de la 5 euro pe luna, in abonamente fara perioada minima contractuala. Ce oferte noi anunta operatorul?

Pentru a marca cei 200.000 de clienti, Telekom investeste 200.000 de euro intr-o noua initiativa prin care isi propune sustinerea business-urilor din Romania. Telekom demareaza, astfel, proiectul Game Changers, prin care 10 companii care au rescris, la randul lor, regulile in industriile in care activeaza vor beneficia de campanii de promovare online, pe canalele media relevante pentru fiecare business in parte, in valoare de 20.000 de euro fiecare.

Criteriile de selectie ale companiilor care vor fi declarate castigatoare sunt, printre altele viziunea, dispozitia si posibilitatea lor de a "schimba jocul", intr-un mod simplu, transparent. De asemenea, conteaza ca jucatorii sa fie foarte activi in zona de digital, fezabilitatea ideii, scalabilitatea ideii si cum ar putea ajuta atat investitia cat si mentoratul cresterea business-ului.

Cele 10 business-uri selectate sunt acelea care au atras atentia prin simplificarea modului de a face afaceri, oferirea unei experiente inedite clientilor, sustinerea digitala a partenerilor de afaceri sau modul in care au stiut sa isi conduca business-ul catre performanta.

“Credem ca este normal sa sustinem mediul de business romanesc si sa-i ajutam sa creasca pe acei antreprenori curajosi si ambitiosi, prin initiative precum Game Changers si WeAccelerate”, spune Ovidiu Ghiman, director executiv comercial segment business la Telekom Romania.

In mai 2018, Telekom a investit 100.000 de euro in accelerarea a 10 startup-uri romanesti, in cadrul programului WeAccelerate, un proiect menit sa incurajeze digitalizarea antreprenoriatului romanesc, derulat in parteneriat cu hub-ul WeLoveDigital.

Zece startup-uri, din cele 121 inscrise in competitie, au fost selectate, in urma unor analize de business minutioase, pentru a primi, fiecare, finantare in valoare de 6.000 de euro si beneficii constand in spatiu de lucru subventionat, 60 de ore de mentorat, consultanta in domeniul promovarii online si campanii de promovare online gratuite, pe o perioada de sase luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri