Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamica companie de securitate cibernetica fondata si condusa de antreprenori romani, se afla in al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. Grupul de companii, fondate si conduse de Madalin Dumitru, a incheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestioneaza probleme de securitate cibernetica pentru companii locale sau multinationale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc.

„Securitatea cibernetica este o zona extrem de sensibila pentru companii, oricine este vizat de un atac cibernetic cu efecte devastatoare. Noi inca nu am intalnit niciun client la care sa nu gasim macar o problema de securitate.

Cu cat managerii inteleg aceasta realitate, cu atat mai protejate sunt companiile si clientii lor. Am ajuns sa tot spunem celor insarcinati cu securitatea cibernetica <<Better Safe Than Sorry>>. Asa ca avem un slogan cu totul desprins din realitate”, declara Madalin Dumitru, CEO Cyber Smart Defence.

(Cyber Smart Defence) CSD acopera piata mondiala de securitate cibernetica cu birouri in Bucuresti, in Dubai (UAE) unde a facut joint venture cu un mare grup de companii – AL HABTOOR ENTERPRISE si Maryland (SUA) cu un numar de 17 specialisti, dublati ca „vedete” mondiale in materie de securitate cibernetica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri