2Checkout, platforma de monetizare pentru companii globale de software si servicii, intentioneaza sa angajeze masiv in acest an si sa isi mareasca echipa cu aproximativ 25%. Peste 50 de noi specialisti vor fi recrutati pentru echipa 2Checkout de la Bucuresti, dar nu numai.

In prezent, 2Checkout (fosta companie Avangate) are 310 de angajati la nivel global, dintre care 260 sunt in birourile din Bucuresti.

Compania cauta specialisti pentru doua zone mari: dezvoltare de produs software si suport clienti. “Jumatate dintre pozitii sunt in departamentul de dezvoltare de produs si jumatate in cele de suport post-vanzare. In primul caz cautam specialisti care vor sa contribuie la dezvoltarea unui produs de top, premiat la nivel global, care face diferenta in industria de comert electronic si plati online. Pentru a doua categorie de colegi cautam tineri profesionisti, cunoscatori de limbi straine, cu abilitati bune de comunicare si dornici sa invete”, explica Madalina Teodorescu, VP Human Resources la 2Checkout.

Astfel, sunt deja deschise pentru departamentele tehnice pozitii precum Product Manager, Product Analyst, Senior Developer, Project Manager, Scrum Master, Software Architect, dar totodata se cauta si ingineri software pentru testare automata.

In departamentele de suport sunt deschise posturi pentru analisti suport tehnic, analisti servicii client (obligatoriu cunoscatori de limbi straine), specialisti financiari, analisti anti-frauda si risc.

“Am adoptat in ultimul an o politica de beneficii extrem de flexibila pentru ca dorim sa atragem in echipa cei mai buni profesionisti din domeniu. Avem un buget generos de beneficii pe care fiecare angajat decide cum il foloseste, alegand din peste 20 de servicii, printre care enumar abonamente de sanatate, pensii private, antrenamente la sala, bonuri de masa, tichete-cadou sau tichete de vacanta”, adauga Madalina Teodorescu.

Compania ofera totodata cursuri de perfectionare de calitate, atat la nivel intern, cat si in afara tarii. Mai mult, politica de resurse umane a 2Checkout sustine promovarea din interior pe un alt post in cadrul aceluiasi departament sau in departamente diferite, doar in ultimul an ocupandu-se in acest fel 15% dintre pozitiile nou-deschise. Majoritatea managerilor din companie au fost selectati din interior, dupa ce au urmat diverse programe de dezvoltare profesionala si de leadership.

“Cei care vor sa exceleze in domeniul lor au ocazia, in cadrul 2Checkout, sa isi atinga obiectivul. Echipa este formata din profesionisti in domeniu, compania este in crestere accelerata, iar angajatii au oricand sustinere din partea companiei pentru dezvoltarea lor”, conchide Teodorescu.

2Checkout este brandul sub care activeaza acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investitii Francisco Partners. Compania are, in prezent, cel mai complet produs din industrie pentru vanzarea globala de software si servicii digitale, dar si produse fizice, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de astfel de solutii din lume. Compania are peste 17.000 de clienti la nivel global. Prin intermediul platformei 2Checkout sunt procesate anual, la nivel global, tranzactii de peste 1 miliard de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri