In perioada 7 februarie - 8 aprilie, noua oferta Orange recompenseaza clientii PrePay cu internet bonus pentru ei si cei apropiati. Astfel, in aplicatia My Orange, clientii vor putea trimite “pupici virtuali” cu ajutorul personajelor Millidge si Doig, sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de catre un client PrePay, atat cel care il primeste cat si cel care il trimite vor fi recompensati cu 10 GB bonus.

Campania se adreseaza tuturor clientilor Orange, insa abonatii Orange pot doar sa primesca bonusuri, nu sa le si ofere. Indiferent cate mesaje vor fi trimise, se pot cumula cel mult 50 GB pe durata campaniei, reprezentand 5 bonusuri a cate 10 GB.

In plus, pentru orice optiune PrePay de minim 6 euro credit activata in perioada promotiei, clientii vor fi recompensati suplimentar cu 30 GB de internet. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea optiunii.

Bonusurile de Internet, fie ca sunt primite alaturi de mesajele trimise celor dragi sau la activarea unei optiuni PrePay de minim 6 euro, sunt disponibile fara sa modifice limita traficului de Internet national si in roaming.

Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina dedicata campaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri