Vremea nu este inca cea mai buna pentru drumetii, mai ales daca esti la categoria de amator. Totusi, nu este prea devreme sa-ti faci lista cu ce sa iti iei in bagaj la munte, in special cateva gadgeturi pentru drumetii, care sa-ti faca iesirea mai placuta.

Pe principiul „fa-ti iarna car si vara sanie”, pregateste din timp lucrurile pe care sa le iei in bagaj la munte. Avem pentru tine cateva sugestii de gadgeturi pentru drumetii, care sa iti fie insotitoare de incredere in vacanta.

Ce sa iti iei in bagaj la munte - dispozitiv pentru tantari

Dispozitivele ThermaCELL sunt printre cele mai eficiente repelente portabile pentru tantari. ThermaCELL Mosquito Repellent Appliances asigura o zona de aproximativ 21 m patrati de protectie impotriva tantarilor si a altor insecte care se hranesc cu sange. A fost pe lacurile din Romania si in zone precum mlastinile Floridei. Vaporii degajati nu au miros si sunt invizibili. Nu sunt toxici pentru oameni sau animale de companie. Trebuie sa luati cu voi in bagaj la munte acest dispozitiv pentru tantari, ca insectele sa nu va strice vacanta. Dispozitivul repelent portabil poate fi cumparat de aici.

Gadgeturi pentru drumetii - Smartwatch Garmin Fenix 5 Sapphire

Toate modelele Fenix 5 includ tehnologia Elevate de masurare a pulsului la incheietura, pentru informatii despre caloriile arse. Functia FTP si Pragul lactic va ajuta sa evaluati nivelul real de performanta in timp ce pedalati sau alergati. Fiecare dispozitiv Fenix 5 combina pozitionarea GPS/GLONASS, dispune de senzori avansati si ofera date despre altitudine, schimbarea vremii sau presiunii aerului. Busola electronica va indica directia, indiferent daca va deplasati sau nu. Smartwatch-ul afiseaza notificari cand ati primit e-mailuri, mesaje text si alerte. Gadgetul Garmin Fenix 5 Sapphire poate fi achizitionat de aici.

Camera video GoPro Hero 5

Lista gadgeturilor pentru drumetii este completata de un GoPro. Puteti previzualiza si cauta fotografii, schimbati setari si modificati imagini cu o simpla atingere de ecran. Camera este rezistenta la apa pana la o adancime de 10m fara carcasa. Are functia de control vocal, pentru comenzi simple. Cu o singura apasare a butonului de declansare a camerei si inregistrarea incepe in mod automat. HERO5 poate captura clipuri tinut in mana la o calitate foarte buna, dar si montat pe echipamentul preferat. Camera video GoPro Hero 5 poate fi cumparata de aici.

Ce sa iti iei in bagaj la munte - Lampa solara

Acesta lampa este ideala pentru vacante, drumetii, camping, pescuit, pentru ca se reincarca la lumina zilei sau la USB. Lampa solara pentru drumetii beneficiaza si de functia de Power Bank cu care va puteti incarca telefonul sau alte gadgeturi (are mufa USB), chiar si pe modul solar. Are o durata de viata a led-ului de 50.000 de ore, cu durata de incarcare cu energie solara de 8 ore. Puteti comanda lampa solara cu functie de baterie externa de aici.

Sistem pentru observarea naturii

Daca sunteti pasionati de pasari si animale atunci cand mergeti in drumetii, ati putea lua cu voi in bagaj pe munte si sistemul electronic pentru observarea naturii Nature Observer, care are casti incluse si monoclu cu putere de marire 8X. Acesta este ideal pentru studierea naturii, cu functii de observare a naturii, inregistrare si redare. Dispozitivul observa pasari si animale cu o marire de 8 ori, asculta sunete pe distante de pana la 100 metri si permite inregistrarea digitala a sunetului. Sistemul pentru observarea naturii este la reducere si poate fi cumparat de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri