Telekom Romania ofera clientilor Pachetul Telekom Complet fix si mobil la 15 euro/luna

Telekom Romania lanseaza noua oferta comerciala cu promisiunea „Totul pentru mai putin”, dedicata Sarbatorilor Pascale, si le aduce clientilor rezidentiali Pachetul Telekom Complet - mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteza si televiziune, cu HBO si HBO GO incluse pana la finalul anului, la 15 euro / luna.

Prin achizitionarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / luna, clientii beneficiaza practic de o reducere de 25% fata de situatia in careserviciile din componenta pachetului ar fi achizitionate separat.

„Continuam demersurile de simplificare a ofertei si, totodata, promisiunea de a le oferi clientilor servicii de calitate, la preturi competitive. Astfel, pentru doar 15 euro pe luna pentru Pachetul Telekom Complet - mobil, internet fix si televiziune, clientii nostri se pot bucura de o reducere de 25% fata de situatia în care serviciile mentionate ar fi achizitionate separat. Astfel, reusim sa raspundem nevoilor actuale ale clientilor si, în acelasi timp, sa le oferim o oferta convergenta cu beneficii mobile nelimitate, internet prin fibra si televiziune, cu un continut de calitate si relevant.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner despre noua oferta în video-ul inclus.

Totodata, clientii care aleg sa se aboneze la serviciile mobile Telekom în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019, vor putea beneficia de abonamente începand de la 5 euro/luna, cu minute nationale nelimitate si Bonus Net 4G nelimitat, si de telefoane în rate fixe, fara dobanda si avans 0, cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achizitionat la doar 5 euro/luna, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/luna si Huawei Y6 2019, la 6 euro/luna, dupa data de 15 aprilie. În scurt timp, Telekom va anunta noi modele care vin în completarea ofertei de telefoane în rate.

Citeste si:
ANPC a amendat Telekom pentru nereguli în ofertele de Black Friday
ANPC a amendat Telekom pentru...

Si clientii de cartele preplatite beneficiaza de Bonus Net 4G nelimitat la optiunile de 5 euro credit, precum si de o tombola cu telefoane. Astfel, clientii care achiziționează și activează sau reîncarcă cu minim 5 euro credit o Cartelă Telekom de voce în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019 pot castiga zilnic noul smartphone Huawei P30. Condițiile de eligibilitate și înscriere în tombola vor fi disponibile pe www.telekom.ro și în magazinele Telekom Romania.

Oferta este valabila în perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019. Informatii complete sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Despre autor

Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri