HUAWEI, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT&C din lume, aduce si anul acesta, la Bucuresti, progresele tehnologice din domeniul 5G. Tehnologiile prezentate de catre HUAWEI sunt reunite intr-un cadru special, in interiorul unui camion personalizat, parte a expozitiei HUAWEI Roadshow 2019.

De-a lungul anilor, HUAWEI Roadshow a devenit un eveniment anticipat de partenerii Huawei in lume, cu prezenta camionului personalizat intr-un numar de orase in continua crestere. Camionul a vizitat Romania an de an, incepand cu 2009, iar acum, cea de-a zecea editie a evenimentului HUAWEI Roadshow este de importanta crescuta, avand in vedere specificul tehnologiilor prezentate: de data aceasta vedeta este 5G.

”5G este, de departe, cel mai important progres tehnologic din ultimii ani, fiind gata sa transforme intregul univers digital in viitorul apropiat, schimbari avand deja loc in sfera IT&C. A fi pregatit pentru 5G ar putea insemna diferenta intre deschizatorii de drumuri si cei care se adapteaza tendintelor in aceasta cursa tehnologica, iar HUAWEI este pregatita sa fie intre lideri si sa le ofere operatorilor de telecomunicatii si clientilor acestora produsele si tehnologiile necesare pentru dezvoltarea cu succes a afacerilor lor”, ne spune Vlad Doicaru, director enterprise, HUAWEI Romania.

Solutiile pe care HUAWEI le-a adus in cadrul camionului personalizat sunt:

  • 5G is ON & 5G Ecosystem
  • 5G Site, XGbps Everywhere
  • 5G-Ready, Simplified Site
  • GO DIS GO 5G
  • 5G Microwave for 5G Future
  • Converged 5G Transport Networks
  • One Core for All Connections
  • Best 5G through Global Services
  • Air Fiber
  • Cloud VR (demo)/ Real 5G network peak speed
  • Cloud PC (demo)
  • Cloud IoT Accelerating Success
  • 5-star Premium Home Broadband
  • New B2B, New Business

Prezenta camionului personalizat in cadrul expozitiei HUAWEI Roadshow 2019 este inca o dovada a interesului pe care HUAWEI il acorda pietei comunicatiilor din Romania. Tara noastra este cunoscuta la nivel global pentru infrastructura sa la internet; an de an, Romania este intre primele tari din lume cand vine vorba de viteze de acces la internet, cu preturi scazute din partea furnizorilor de Internet. Aspectul infrastructurii internetului din Romania este unul apreciat de catre HUAWEI, mai ales prin prisma potentialului de digitalizare a tarii.

HUAWEI se afla pe primul loc in cursa pentru 5G, tehnologiile companiei avand ceva mai bine de un an avans fata de cele ale competitorilor. De-a lungul anilor, compania si-a consolidat pozitia in domeniul 5G, fiind singura capabila de a oferi sisteme 5G end-to-end clientilor sai. Asta permite oferirea unor solutii integrate, eficiente si performante, fara rival in piata, la momentul actual.

Eforturile HUAWEI in domeniul de cercetare si dezvoltare nu au trecut neobservate. Astfel, in ultimii ani, compania a primit mai multe premii, cele mai recente sosind chiar la Mobile World Congress 2019. Intre acestea, trebuie amintite premiul pentru cea mai buna infrastructura de retele mobile (5G Ultra-Wide Band (UWB Radio Family), pentru cel mai bun software pentru retea (5G Core Solution), pentru tehnologia mobila remarcabila (5G Ready CloudAIR SolutioN), dar si pentru cea mai buna inovatie mobila IoT pentru orase smart (NB-IoT Smart City Solution). Anul acesta, HUAWEI a primit si premiul GSMA pentru contributii remarcabile la industria mobila, aceasta fiind inca o apreciere a importantei companiei in acest domeniu al industriei telecomunicatiilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri