Esti pasionat de filme si seriale si ai intotdeauna o lista frumusica de titluri de recomandat prietenilor si apropiatilor tai? Atunci cu siguranta iti petreci (aproape) fiecare seara in fata televizorului, urmarind episod dupa episod si alternand intre serviciile de streaming disponibile.

Cum ar fi sa duci insa toata aceasta experienta la nivelul urmator? Sa iti amenajezi livingul astfel incat sa para o sala de cinema ceva mai mica! Da, este posibil si chiar foarte simplu de realizat. Ai nevoie doar de cateva gadgeturi, pe care le poti gasi pe Evomag, si de doua, trei accesorii decorative pentru ca transformarea intr-un mic cinematograf sa fie completa.

Alege un televizor cu diagonala mare

Intr-adevar, nimic nu se poate compara cu ecranul dintr-o sala de cinema, insa, daca alegi un Smart TV cu diagonala de minimum 100 de centrimetri, te vei bucura de o imagine foarte buna (mai ales daca te orientezi catre un Ultra HD 4k) si vei avea senzatia ca te afli intr-o sala de cinema.

Investeste intr-un soundbar de calitate

Probabil stii deja ca la cinema sonorizarea are un rol important in completarea actiunii de pe marele ecran. Sunt sunete care iti transmit energie, sunete care te ingrozesc, sunete care accentueaza suspansul si multe altele. Daca televizorul tau nu are inca un soundbar incorporat, ar fi bine sa investesti in unul care sa redea sunetul si atmosfera filmului asa cum trebuie.

Prioritizeaza confortul

Este destul de neplacut sa te asezi pe canapea, sa incerci sa te uiti la un serial si sa fii nevoit sa iti schimbi pozitia din minut in minut, tocmai pentru ca nu e deloc confortabil sa stai pe ea. Alege o canapea cu un sezut lat (de minimum 90 de centimetri), cu un spatar inalt, care sa iti sustina fara probleme spatele si care sa aiba de preferat si perne, cu brate laterale foarte subtiri (sau fara brate, mai ales ca in designul canapelelor moderne aceste elemente nu mai sunt folosite).

Completeaza decorul livingului

O sala de cinema are mai multe locuri, asa ca o singura canapea nu va fi suficienta daca planuiesti un maraton cinematografic alaturi de mai multi prieteni. Cel mai simplu lucru pe care il poti face este sa investesti in cateva pernute decorative pentru podea. La fel de simpatice si chiar mult mai confortabile sunt si fotoliile de tip puf, disponibile intr-o varietate de culori, pe care le poti aseza in jurul televizorului, in continuarea canapelei.

Pregateste un meniu tipic de cinema

Evident, popcornul nu trebuie sa lipseasca, asa ca n-ar strica sa investesti intr-un aparat de facut floricele. Cauta unul cu un design vintage, care sa aminteasca de vechile standuri de popcorn de la carnaval. Apoi, ocupa-te de bauturi si asigura-te ca ai dozele de suc puse la rece. Daca ti se face pofta de ceva dulce, pe fondul suspansului cauzat de ultimul sezon al serialului preferat, fa-ti si cateva stocuri de caramele, jeleuri sau ciocolata.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa iti uram spor la decorat! Dupa ce sala de cinema improvizata este gata, iti dorim vizionare placuta!

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri