Retailerul online eMAG vine cu o campanie de reduceri de Paste si propune promotii cu reduceri de pana la 50%. Iata cateva dintre electrocasnicele pe care puteti sa le cumparati mai ieftin.

eMAG a lansat o campanie de reduceri de Paste la majoritatea categoriilor de produse din catalog. Mai jos gasiti cateva dintre electrocasnicele mari si mici pe care le gatiti la pret redus.

Reduceri de Paste - masini de spalat

Masina de spalat Star-Light are o capacitate de 6 litri, fiind conceputa special pentru nevoile de zi cu zi, datorita celor 15 programe de functionare, printre care programul Articole Bebelusi, Bumbac 90°, Eco 20°, Delicate, Articole Sportive, Rapid 15min. sau Lana. Se incadreaza in categoria A++. Masina de spalat are o reducere de 30% din pret si poate fi cumparata de aici.

Masina de spalat rufe cu uscator Beko poate spala si usca 1kg de haine doar in 60 de minute. Programul este special realizat pentru spalarea si uscare rapida a hainelor dintr-o textura subtire. Masina de spalat rufe are o capacitate de spalare de 8kg si 5 kg pentru uscare. Tehnologia Aquafusion reduce cantitatea de detergent pierduta la fiecare spalare si va va ajuta sa economisiti bani si detergent. Produsul are o reducere de Paste de peste 1.000 de lei si poate fi achizitionata de aici.

Reduceri la electrocasnice mari - frigidere

Frigiderul cu 2 usi Heinner face parte din clasa energetica A+, de aceea beneficiati de un consum optim de energie electrica. Capacitatea neta totala atinge 212litri, suficienta pentru nevoile zilnice pentru intreaga familie. Va permite sa setati simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare. Frigiderul este redus cu 35% si poate fi gasit aici.

Frigiderul Side by side Samsung dispune de compresorul digital Inverter, ce regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri, astfel incat functioneaza economic si silentios. Tehnologia No Frost mentine o temperatura optima, constanta in fiecare colt prin imbunatatirea circulatiei aerului. Se opreste acumularea de gheata pe alimente, pentru ca acestea sa ramana proaspete, si inlaturand astfel necesitatea dezghetarii frigiderului. Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Frigiderul este redus cu aproape 1.500 de lei si poate fi comandat de aici.

Reduceri de Paste - cuptor incorporabil

Modul de gatire 3D al cuptorului de la Beko va permite sa coaceti simultan trei preparate diferite, fara a amesteca mirosurile, iar functia de decongelare ofera cel mai confortabil mod de dezghetare a mancarii. Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii. Functia de blocare display previne modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii. Cuptoul de la Beko are un rating foarte bun in randul cumparatorilor, iar acum il gasiti la reducere aici.

Reduceri de Paste la electrocasnice mici

Bosch Athlet este primul aspirator vertical fara cablu al producatorului. Tehnologia litiu-ion asigura acumulatori reincarcabili, durabili si puternici, durata de functionare prelungita si timp de incarcare redus. Aspiratorul este independent de prizele de perete si extrem de flexibil datorita atasamentului de duza manevrabil. Aceasta permite aparatului sa aspire in mod sigur si fara efort in jurul mobilierului. Aspiratorul este acum la reducere si poate fi comandat de aici.

Daca va doriti un dispozitiv care sa faca treaba in locul vostru, chiar si atunci cand nu sunteti acasa, puteti opta pentru acest aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme.

Cele 4 functii de curatare ofera rezultate perfecte pentru o gama variata de suprafete, iar sistemul de navigatie avansat evita peretii, mobilierul si scarile. Aspiratorul robot ofera posibilitatea de a-l programa sa inceapa sesiunea de curatat la ora dorita de voi, acelasi program pentru fiecare zi a saptamanii. Robotul este acum mai ieftin cu 41% si se gaseste aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri