Mai este o saptamana pana la minivacanta din mai, dar zilele vor trece repede, mai ales ca urmeaza si sarbatorile de Pasti, asa ca trebuie sa iti pregatesti din timp lista cu lucruri pe care sa le iei cu tine in vacanta de 1 mai.

Ca sa te asiguri ca ai un mini concediu linistit, te ajutam sa iti faci din timp lista cu lucruri pe care sa le pui in bagaj in vacanta de 1 mai.

Gadgeturi pentru vacanta de 1 mai

Daca in vacanta de 1 mai nu alegi sa mergi la mare, acolo unde se dau petrecerile galagioase, ar prinde bine o boxa portabila care sa incinga atmosfera in timp ce se incinge gratarul. Boxa portabila JBL GO reda muzica pana la 5 ore la volum maxim, dar poate duce si pana la 8 ore cu volum mai redus. Isi pastreaza caracteristicile indiferent de volum, desi nu incurajam poluarea fonica. De asemenea, poti prelua apeluri de la difuzor cu o simpla atingere a unui buton. Poate fi cumparata de aici.

Camera video de actiune SJCAMP este potrivita pentru toate sporturile, de la simple plimbari cu bicicleta, motorul, masina, pana la sporturi extreme - snowboard, ski, surfing, scuba diving, windsurfing, sarituri cu parasuta, catarari pe munte, sau pentru cei pasionati de filmari si fotografii sofisticate. Pachetul contine mai multe accesorii pentru camera, inclusiv o baterie reincarcabila cu o autonomie de pana la 60-70 de minute de inregistrare continua, ca sa capturezi toate momentele din vacanta de 1 mai. Camera video sport se gaseste aici.

Iar daca vrei sa surprinzi imaginile de la inaltime, vei avea nevoie de o drona ca JJRC H36 - performanta, dar si compacta, ca sa nu-ti ocupe spatiu in bagajul pentru vacanta de 1 mai. Este rezistenta, suporta lovituri si socuri destul de bine. Raza de actiune a telecomenzii este de 20-30m, cu timp de zbor este de 5 minute si timpul de incarcare de aproximativ 30 minute. Drona poate fi comandata de aici.

Vacanta de 1 mai - accesorii de calatorie

Daca ai ales sa iti petreci vacanta de 1 mai in tari straine, asigura-te ca ai un multi-adaptor pentru priza. Acest adaptor pentru calatorii permite folosirea oricarui stecher (din Europa / Australia / UK / SUA etc.) intr-o priza electrica dintr-una dintre cele peste 150 de tari suportate din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Caraibe, Asia, America de Nord, Centrala si de Sud. Poate fi comandat aici.

Unii au un smartphone care face poze si video de calitate superioara si il prefera in locul altor dispozitive. Daca, totusi, vrei sa te joci cu o paleta mai mare de filtre, poti opta pentru setul de lentile profesionale pentru telefoane si tablete Edman. Este un kit de lentile foto/video 10 in 1, cu 10 lentile si filtre diferite in el, pentru a te bucura de o vacanta de 1 mai colorata. Sunt compatibile pe majoritatea tipurilor de telefoane mobile care nu au diametrul mai mare de 13 mm. Setul de lentile se gaseste aici.

Dupa ce ai pus in bagaj toate lucrurile pe care le iei cu tine in vacanta de 1 mai, nu uita s-ar putea sa ai nevoie de un cantar digital pentru bagaje, ca sa te asigura ca nu platesti o taxa suplimentara la aeroport. Cel recomandat de noi poate sa cantareasca bagaje cu greutatea de pana la 50 Kg si sa masoare temperatura ambientala in grade Celsius sau Fahrenheit. Poate fi achizitionat de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri