Astfel, in 2006, la doar un an de la lansarea pe piata, Cosmote, brand detinut de grecii de la OTE, sarbatorea atingerea unui numar de 1 milion de clienti. Aceasta s-a realizat printr-o mega oferta pentru acea vreme – 2.000 de minute gratuite, in retea, pentru doar 3 euro pe luna. Totodata, compania a investit peste 220 de milioane de euro pentru a acoperi prin reteaua proprie 95% din populatie si 82% din teritoriu. Totodata grupul COSMOTE anunta achizitia Germanos S.A., cel mai puternic retailer de telefonie mobila din sud-estul Europei.

In 2008, cota de piata a Cosmote depasea 16%, la venituri de 155,6 milioane de euro si 3,6 milioane de clienti. Un an mai tarziu, Cosmote achizitiona operatorul mobil Zapp, iar in 2010 lansa serviciile 3G.

In 2014, In urma deciziei Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor OTE, Romtelecom si COSMOTE Romania, controlate de OTE Group in care Deutsche Telekom detine o cota de 40%, au demarat procesul de adoptare a brandului Telekom. COSMOTE Romania extinde reteaua 4G, ca parte a focusului strategic pe dezvoltarea infrastructurii. Romtelecom si COSMOTE Romania lanseaza teimplici.ro, prima platforma-referendum de responsabilitate corporativa.