Vremea de afara e urata, dar avem o veste buna care ar putea sa va lumineze ziua, daca erati in asteptarea unor telefoane, tablete si gadgeturi la reducere. Iata cateva recomandari de produse pe care le gasiti aproape chiar si la jumatate de pret.

Campaniile de reduceri se tin lant la retailerii online. eMAG a inceput vanatoarea de stocuri si vine cu reduceri de peste 50% la telefoane, tablete si gadgeturi. Iata cateva recomandari de dispozitive cu cele mai mari reduceri.

Restul reducerilor eMAG din campania Stock Busters sunt disponibile aici.

Oferte de Stock Busters la telefoane mobile

Datorita designului si specificatiilor tehnice, Samsung Galaxy S9+ a demonstrat ca este un telefon cu adevarat premium. Telefonul face fotografii bune excelente atat la lumina puternica, cat si la lumina slaba. Ecranul are diagonala de 6,2 inch, rezolutie QHD, iar in spate este echipat cu un procesor Exynos 9810 cu opt nuclee, 6 GB memorie RAM si pana la 600 GB spatiu de stocare. Telefonul este rezistent la apa si la praf, are autonomie de cel putin o zi. Samsung Galaxy S9 este redus cu 40% si poate fi cumparat de aici.

Telefonul HTC U11+ are un ecran de 6 inch care pare mai mic in mana ta, o baterie mai mare de aproape 4.000 mAh, un design transparent deosebit cu suprafata de sticla lichida si o rezistenta mare la apa. Vine echipat cu un procesor de 10 nanometri Qualcomm Snapdragon 835ix. Are 6 GB memorie RAM si 128 memorie interna. Telefonul are o reducere de 53% si se gaseste aici.

Reduceri mari la tablete

Tableta Lenovo Tab M10 are o diagonala a ecranului FHD de 10,1 inch. Difuzoarele frontale duale si suportul Dolby Atmos va permit sa va bucurati de o experienta audio de tip teatru oriunde ati merge. Tableta ruleaza pe un procesor Qualcomm de 8 nuclee, tactate la 1,8 1.8 GHz. Are o capacitate de stocare de 32 GB si o capacitate maxima a cardului de memorie de 256 GB. Tableta este la reducere si poate fi comandata de aici.

Tableta Huawei MediaPad T3 ofera o experienta de lunga durata, avand o baterie de 4800 mAh, ce asigura o utilizare indelungata. Dimensiunea este mai mult decat suficienta pentru ca tableta sa poata fi tinuta confortabil intr-o mana, iar ecranul de 8 inch este suficient de mare incat sa poti vedea filme fara ca ochii sa oboseasca. Tableta are un procesor Snapdragon 425 cu 4 nuclee, 2 GB RAM si 16 GB capacitate de stocare. Acest Huawei MediaPad are o reducere de 31% si se gaseste aici.

Reduceri eMAG la smartwatch-uri

Daca esti in cautarea unui ceas multisport cu GPS pentru sport, aventura si stil, profita de oferta si ia-ti la reducere un smartwatch Garmin Fenix 5 Sapphire. Durata de viata a bateriei atinge pana la 2 saptamani in modul ceas inteligent. Ceasul va permite sa primiti e-mailuri, mesaje text si alerte, puteti monitoriza pulsul si urmareste solicitarea fizica. Ceasul inteligent are o reducere de 40% si poate fi achizitionat de aici.

Aproape la jumatate de pret poti sa gasesti si acest smartwatch Samsung Gear S3, care ofera o senzatie si un look de ceas premium adevarat. Este conceput pentru a rezista zile intregi fara sa aveti nevoie de telefon sau de reincarcare, avand o autonomie de peste 4 zile. Pe langa caracteristicile standard ale unui ceas sport, puteti raspunde sau respinge apeluri telefonice, navigati prin aplicatii si defilati prin e-mailuri. Cumparati ceasul smart cu 47% mai ieftin de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri