Clientii Complexului Comercial Carrefour Brasov vor avea la dispozitie aplicatia Parking Spotter, disponibila in Google Play si App Store, care ii va ajuta sa gaseasca un loc liber inca dinainte de a ajunge in parcare.

Aplicatia isi propune sa reduca semnificativ timpul petrecut in cautarea unui loc de parcare, in zona recent remodelata a galeriei comerciale.

Parking Spotter ajuta clientii centrului comercial sa se orienteze mai usor si sa identifice rapid un loc de parcare liber. Parking Spotter este prima aplicatie dezvoltata de Carrefour pentru un centru comercial local.

“Parking Spotter este o solutie care foloseste algoritmi de Inteligenta Artificiala, aplicati pe imaginile camerelor de supraveghere”, a spus Ovidiu Ciurte, Product Owner Parking Spotter.

In Romania, grupul Carrefour are 358 de magazine in Romania, dar si portalul www.carrefour.ro, de unde clientii din Bucuresti pot achizitiona produse alimentare din sectiunea „Supermarket Online” si produse nealimentare din sectiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde in tara sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Prin platforma Bringo, disponibila gratuit in Google Play si App Store, Carrefour le ofera clientilor din cele 18 orase: Bucuresti, Cluj, Constanta, Pitesti, Buzau, Braila, Galati, Focsani, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Botosani, Suceava, Timisoara, Ploiesti, Targu Jiu, Drobeta si Sibiu posibilitatea de a face cumparaturi din peste 50.000 de produse la pret de hipermarket, livrate in 90 de minute.

Pe piata locala, retailerul francez, operatorul celui mai mare lant de hipermarketuri din Europa si al doilea la nivel global, si-a majorat vanzarile nete cu peste 6,1% in 2018, pana la o valoare record, de aproape 1,9 miliarde de euro. Aceasta crestere reprezinta cel mai mare avans din Europa si al doilea la nivel global, dupa Argentina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri