Cel mai probabil ca oricare dintre noi are o pereche de casti pe care o foloseste. Unii pentru sport, altii ca sa scape de zgomotul urban. Ca sa impacam pe toata lumea, avem cateva recomandari de casti bluetooth pentru alergat, pentru audiofili si cei care vor liniste.

Indiferent de scopul pentru care le folosesti, gasesti mai jos cateva sugestii de casti pentru toate nevoile.

Casti bluetooth pentru audiofili

Aceste casti Bluetooth ABBAS T88 iti ofera sunet de inalta calitate in orice imprejurare, fie ca este vorba de conversatii, muzica sau filme. Pentru o claritate mai buna a vocii, microfonul castile elimina zgomotul de fundal datorita tehnologiei CVC 8.0 Noise Isolation.
Cu doar o incarcare, castile wireless pot fi utilizate timp de 4 ore, iar incarcarea completa se efectueaza in doar 30 de minute. Acestea dispun si de functia de incarcare rapida. Castile sunt rezistente la contactul cu apa si compatibile Android si iOS. Le cumperi de aici, reduse cu 45%.

Casti Bluetooth

Last Impact sunt casti in-ear care fac redarea de playlist-uri, navigarea printre melodii, preluarea apelurilor si ajustarea volumului cat se poate de simplu. Totul poate fi controlat cu o singura atingere, fara a mai fi nevoie sa folosesti telefonul mobil. Sunt compatibile cu dispozitive Android si iOS. Datorita designului, sunt potrivite la volan, la birou sau pentru o simpla plimbare in care vrei sa asculti muzica. Au o reducere de 23% si se gasesc aici.

Casti bluetooth pentru alergat

Daca in sfarsit ai gasit timp si motivatia ca sa te apuci de sport, poti opta pentru aceste casti bluetooth sport U8, care sa-ti tina de urat la alergat sau antrenamente. Designul specific cu material special pentru in-ear iti permita sa faci toate sporturile active, de interior si exterior, in special pentru alergat. Sunt rezistente la transpiratie, exact ceea ce ai nevoie pentru o pereche de casti sport. Pot reda pana la 8 ore de muzica. Le poti lua de aici, aproape la jumatate de pret.

Casti bluetooth sport

Castile in-ear Creative Outlier Sports te ajuta sa te intreci pe tine insuti. Sunt o pereche de casti wireless usoare, de inalta performanta, care raman sigure si confortabile in urechi chiar si atunci cand antrenamentul devine dur. Dispune de proprietati impermeabile pentru a te ajuta sa treci prin toate elementele naturale si stropirile accidentale. Au o durata de viata a bateriei de pana la 11 ore. Le poti lua de aici.

Casti bluetooth pentru cei care vor liniste

Aceste casti de la Sony aprofundeaza sunetul si asigura extra bass cu anulare a zgomotului. Castile intensifica toate frecventele joase, energizand fiecare piesa prin ritmuri cu o percutanta constanta. Poti asculta wireless prin bluetooth pana la 22 de ore. Folosind aplicatia Sony | Headphones Connect4, poti regla nivelul basului si ai la indemana presetari pentru sunet in stil scena in aer liber, club, sala sau stadion. Reduse cu 20%, castile pot fi comandate de aici.

Casti bluetooth cu Noise Cancelling

Daca vrei o pereche de casti de gaming cu noise cancelling ca sa te bucuri la maximum de experienta jocului, poti alege aceste DC-EasySMX C2000 Pro. Imbina materialele de calitate si tehnologia intr-un singur produs. Tehnologia XTG Surround ajuta la maximizarea claritatii sunetului, iar cupele de 50 de mm cu magneti neodim livreaza un bas puternic, ducand experienta de gaming la un alt nivel. Se pot conecta cu PC, PS4,XBOX ONE, si alte platforme ce au port de 3,5mm. Le poti cumpara de aici, cu 46% mai ieftin.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri