Utilizatorii de servicii mobile cu varsta de pana la 27 de ani, indiferent de reteaua mobila, pot castiga zeci de mii de premii instant de la zeci de parteneri prin utilizarea aplicatiei Vodafone Shake. Campania este adresata atat abonatilor, cat si utilizatorilor de cartele prepaid si este construita pe doi piloni: recompense zilnice si experiente unice. Utilizatorii pot castiga o mare varietate de vouchere de discount-uri cu valori cuprinse intre 5 si 100% pentru o gama de produse, servicii si experiente exclusive. Noua campanie Shake the World se desfasoara pana pe 29 iulie 2019.

Toti utilizatorii serviciilor mobile pot accesa, prin intermediul sectiunii Get Shakes, oferte cu reduceri de la partenerii Vodafone pentru concerte internationale si alte evenimente, produse de imbracaminte, servicii de transport, activitati de sport si de recreere si multe alte oferte. Categoria Use Shakes permite utilizatorilor sa achizitioneze sanse pentru experiente wow, precum o tabara de surf in Portugalia, sesiuni de conducere sportiva cu automobile Porsche si BMW, acces la facilitatile oferite de Edenland, calatorii cu autorulota, sesiuni meet&greet cu un star muzical, bilete pentru o gala de film si pizza pentru un an. Aceasta sectiune este disponibila doar clientilor Vodafone, utilizatori de abonamente si servicii prepaid.

Utilizatorii din alte retele mobile pot acum sa-si comande gratuit o cartela prepaid Vodafone pentru a testa cea mai buna retea de date din Romania (potrivit P3 communications) si sa intre in joc in cadrul Vodafone Shake unde vor putea sa beneficieze de o lista de vouchere in cadrul ofertelor saptamanale. Daca aleg sa isi porteze numarul in Vodafone, acestia vor putea intra in competitie pentru premiile mari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri