Daca ti se pare ca ventilatoarele de birou sunt mai practice si nu bat mult la buzunar, spre deosebire de aparatele de aer conditionat, avem pentru tine cateva recomandari.

Confortul la birou este un element esential atunci cand vine vorba de productivitate, iar un ventilator de birou poate fi una dintre solutii pe vreme torida, mai ales daca nu vrei sa arunci cateva mii de lei pe un aparat de aer conditionat. Gasesti mai jos cateva sugestii de ventilatoare de birou, ca sa-ti gandesti afacerea la rece.

Ventilator de birou portabil

Ventilatorul Sapir are o grila din metal de protectie pentru mai mare siguranta. Suportul anti-alunecare este alcatuit din 3 picioare din cauciuc, care tine ventilatorul pe loc. Dispozitivul are buton de pornire si oprire, care nu impune deconectarea cablului de la portul USB de fiecare data. Pentru mai mare confort, ventilatorul de birou e reglabil la 360°. E compatibil cu PC-uri, laptopuri, baterii mobile si orice alte dispozitive cu port USB. Ventilatorul se gaseste aici.

Ventilator pentru birou

Ventilatorul de la Arctic Breeze iti aduce macar putin din briza arctica in timp ce soarele iti incalzeste biroul intr-o cladire din Romania. Prin conexiunea USB, ventilatoarele se conecteaza rapid si usor la orice calculator sau laptop, datorita cablului de alimentare de 1,8 metri, si pot fi puse oriunde pe birou. Suportul flexibil poate fi usor indoit in orice directie. Viteza poate fi reglata prin rotirea butonului din partea inferioara. Talpa suportului este fabricata din otel si ramane stabila pe toate suprafetele. Datorita picioarelor de cauciuc, ventilatorul nu aluneca si nu zgarie suprafetele sensibile. Dispozitivul poate fi achizitionat de aici.

Ventilator cu picior

Acest ventilator Hausgerate este ajustabil si poate avea 3 aplicatii: de birou, de perete si cu picior, cu o inaltime de pana la 130 cm. Are o putere de 50W. Grilajul este format din 120 de elemente, cu 5 paleti. Dispune de 3 viteze si 3 tipuri de adiere: normal, natural si somn, ceea ce il face potrivit si pentru biroul de acasa. Ventilatorul are o telecomanda si timer de 8 ore. Are functie dubla de oscilare: sus si jos, stanga si dreapta. Daca acest ventilator se potriveste in biroul tau, il poti comanda de aici.

Ventilator de birou si lampa LED

Tot pentru un birou personal poate fi si acest ventilator Remax incorporat intr-o lampa LED. Este usor de folosit fiind pliabila in orice pozitie la un unghi de 360°. Lampa este buna pentru diferite activitati ce solicita vederea pe timp de seara si nu numai. Atat lampa, cat si ventilatorul sunt usor de pornit, iar alimentarea cu energie se opreste automat atunci cand bateria este incarcata la maximum. Lampa este echipata cu o baterie de 1200mAh si slot pentru cablu USB. Acest ventilator pentru birou poate fi achizitionat de aici.

Ventilator pentru birou

Acest ventilator Zasss are diametrul gratarului de protectie de 30 cm. Oscilatia este una simpla, de 90°, in directie dreapta-stanga. Ventilarea este puternica, asigurata de 3 palete eficiente si silentioase. Are un motor puternic de 35W, cu 3 trepte de viteza. Comutatorul frontal permite 4 pozitii. Este un ventilator suficient de puternic pentru incaperi de pana in 15 mp. Ventilatorul pentru birou poate fi gasit aici.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri