Vara ne topim nu doar noi, dar si preturile marilor retaileri, asa ca am facut o lista cu gadgeturi la reducere pentru o vara racoroasa.

Suntem in plina vara si temperaturile sar din limita normalului - iunie 2019 a fost cea mai fierbinte luna iunie inregistrata vreodata - iar acest lucru ne face sa cautam tot felul de solutii. Gasiti mai jos cateva gadgeturi la reducere pentru o vara racoroasa.

Reduceri la aparate de aer conditionat si racire

Atunci cand se inregistreaza aproape 30 de grade chiar si pe timpul noptii, e destul de greu sa facem fata, iar una dintre cele mai eficiente solutii este un aparat de aer conditionat. Puteti opta pentru acest Heinner Obsidian, cu 12000 BTU. Pe langa designul elegant, acesta este dotat cu Wi-Fi si poate fi controlat oricand, de oriunde, ca sa gasesti casa racoroasa atunci cand te intorci la birou. Aparatul are patru functii principale: racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie. Il cumparati de aici.

Si pentru ca vara se incing nu doar asfaltul si gratarele, dar si calculatorul, ia-ti un cooler pentru PC, ca sa ramai productiv in continuare. Acest cooler pentru procesor al brandului Cooler Master. Dispozitivul este destul de silentios, avand o viteza de rotatie intre 600 - 1700 rmp. De exemplu, un procesor de i5 poate fi mentinut la o temperatura de circa 35 de grade si poate ajunge la 60 doar la o fortare maxima; la circa 60 de grade poate fi mentinut si un procesor i7. Acest cooler pentru PC are acum o reducere de 33% si poate fi comandat de aici.

Daca tot am vorbit despre munca si incaperi, pentru cei dintre noi care, din pacate, nu isi permit sa mearga in vacanta in toate cele trei luni de vara, recomandam un ventilator mic de birou. Modelul de la Hausgerate are un picior ajustabil. Dispune de 3 viteze si 3 tipuri de adiere: normal, natural si somn, ceea ce il face potrivit si pentru biroul de acasa. Cu o reducere de 20%, ventilatorul pentru birou poate fi achizitionat de aici.

Gadgeturi pentru vara la reducere

Hidratarea este importanta in general si in sezonul cald in special. Daca ti se intampla adesea sa fii prins cu alte activitati si efectiv sa uiti ca trebuie sa bei lichide, ar putea sa te ajute o cana inteligenta, care iti va aminti de acest lucru. Puteti seta un program personalizat pentru cana VSON CloudCUP care va va aminti cu o alarma sa beti lichide in mod regulat. Mai mult decat atat, vine cu o aplicatie care inregistreaza datele zilnic si va ofera o imagine de ansamblu asupra nivelului de hidratare. Gasiti cana inteligenta la reducere aici.

In cele din urma, cand in sfarsit ati ajuns in vacanta mult asteptata, puteti sa mergeti cu incredere sa inotati purtand la incheietura un smartwatch rezistent la apa. De exemplu, Samsung Galaxy Watch permite redarea muzicii online si conectarea cu castile wireless, are o durata lunga de viata a bateriei si poate masura progresul exercitiilor fizice si a starii de sanatate. Puteti purta smartwatch-ul in ploaie sau pentru inot, fiind rezistent la apa pana la 5ATM. Gadgetul are o reducere de 16% si poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri