Noi am gasit o campanie de Summer Black Friday, disponibila pana pe 11 august, la evoMAG. Asadar, am decis sa aruncam un ochi peste oferte si am ales cateva gadgeturi pe care nu strica sa le ai in casa, in special daca sperai sa le gasesti la un pret redus.

Gadgeturi pentru casa - aspirator robotic

Un aspirator robotic preia o parte din sarcinile pe care nimeni nu are chef sa le faca. Xiaomi Roborock 2 este unul dintre cele mai apreciate astfel de dispozitive de pe piata. Acest model nu doar aspira, ci si periaza si, cu ajutorul unui accesoriu din cutie, poate fi folosit si pe post de mop. Bateria ii rezista doua ore, iar dupa ce a terminat curatenia, se duce singur la statia de incarcare. Il poti cumpara de aici.

Summer Black Friday - Aparat de calcat vertical

Un aparat de calcat vertical te ajuta in momentele in care te grabesti catre o intalnire importanta si nu iti permiti sa apari sifonat. Modelul gasit de noi este de la SteamOne si are un recipient pentru lichid de 140 de mililitri. Este suficient de mic incat sa il poti lua cu tine chiar si in vacanta. E disponibil la reducere de Summer Black Friday si il poti cumpara de aici.

Aparat de gatit Sous Vide la reducere

Un aparat de gatit Sous Vide te poate ajuta sa experimentezi in bucatarie si iti va permite sa mananci mai sanatos. Mancarea este pusa in pungi speciale care apoi sunt vidate, iar aparatul incepe sa le gateasca. Practic, mancarea se gateste in propriile sucuri printr-un proces semi-automatizat. Poti cumpara aparatul la reducere de aici.

Televizor OLED la reducere de Black Friday

Un televizor OLED este un gadget pentru casa care va schimba modul in care urmaresti filmele. Cu cel mai intens negru si cel mai bun contrast, imaginea va fi mai buna decat ai vazut-o vreodata la tine in sufragerie. Noi am gasit un model de la Panasonic, cu o diagonala de 139 de centimetri si rezolutie 4K. Este un smart TV si il poti cumpara la un pret foarte bun de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri