Una dintre categoriile care creste puternic in ultima perioada este cea a produselor smart: aspiratoare inteligente, masini de spalat 2 in 1, cu uscator inclus, becuri si prize inteligente, sau chiar sisteme de supraveghere. Black Friday 2018 va fi o oportunitate excelenta de a achizitiona astfel de „smart appliances”.

Aspiratoare robot Samsung in oferta de Black Friday 2018

Mai mult decat sigur eMAG.ro va oferi reduceri la aspiratoare inteligente. Samsung este unul dintre producatorii cunoscuti de aspiratoare, atat clasice, cat si inteligente.

In prezent, compania are doua modele disponibile in oferta eMAG, cu pret pornind de la 2.100 de lei.

Aspiratoare robot inteligente Xiaomi de Black Friday 2018

Xiaomi, brand chinezesc care a intrat puternic si in Romania, are multiple modele de aspiratoare inteligente, cu preturi pornind de la circa 1.000 de lei. Multe modele sunt deja la reducere.

Aspiratoare robot Philips

Producatorul chinezesc Philips are de asemenea sase modele de aspiratoare inteligente, la care se adauga o multime de accesorii si consumabile, necesare pentru prelungirea duratei de viata a produsului.

Pretul actual al robotilor de aspirare Philips porneste de la 1.200 de lei.

iRobot – pentru ca Isaac Asimov ar fi cumparat de Black Friday?

Denumit dupa romanele si scurtele povestiri ale autorului SF Isaac Asimov, iRobot este disponibil in peste 15 variante si in mod sigur vor fi reduceri si de Black Friday 2018.

Preturile pentru un iRobot ajung si pana la 4.500 de lei.

Masini de spalat 2 in 1 de Black Friday 2018

Masini de spalat electrice, masini de spalat cu uscator sau direct drive – cateva dintre tehnologiile moderne care usureaza viata de zi cu zi si duc, in timp, si la reduceri de costuri.

Ai de ales intre multiple brand-uri precum masini de spalat 2 in 1 Bosch, Arctic, Whirlpool, Albatros sau Candy, pe diverse marimi, culori si clase de consum de energie.

Becuri, boxe, prize si camere de supraveghere inteligente

Lumina este extrem de importanta in viata de zi cu zi si poate afecta atat starea de spirit cat si sanatatea.

Becurile din setul Philips Hue sunt, poate, cele mai performante din piata – ele pot fi controlate de pe smartphone, inclusiv de la distanta. Poti seta culorile, poti transforma locuinta in discoteca, sau le poti programa sa se aprinda, treptat, pentru o trezire usoara si (mai) placuta.

Tot Philips ofera si alte corpuri de iluminat, pe care le poti plasa in casa pentru un ambient mai placut.

Prizele inteligente sunt, de asemenea, din ce in ce mai cautate, oferind economie de curent, contorizare si monitorizare consum.

Camerele de supraveghere inteligente pot fi controlate tot de pe smartphone-uri, avand rezolutii inalte (1080 p) si conectivitate wireless. Ca in cazul prizelor inteligente, preturile sunt foarte bune si in scadere – poti achizitiona o camera inteligenta cu pana la 300-400 de lei.

Boxe inteligente – Google este unul dintre principalii jucatori pe acest segment, avand implementate in boxele proprii control prin voce, Google Assistant, dar si Multiroom. Preturile sunt, de asemenea, acceptabile.

Viata la bloc vine cu o multime de probleme. In cazul Romaniei, avand in vedere faptul ca (inca) majoritatea blocurilor sunt de sorginte comunista, inundatiile sunt o principala cauza a durerilor de cap. Senzorii inteligenti de inundatii te anunta instantaneu, pe telefonul mobil, daca in baie sau in bucatarie se scurge apa. Preturile sunt foarte bune, avand in vedere potentialele foloase.

Citeste si despre alte gadgeturi smart pentru casa care iti usureaza munca!

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri