Pentru saptamana viitoare se anunta vreme urata, dar ne-am gandit ca ar putea sa te bucure niste reduceri la gadgeturi pentru zile ploioase.

„Doua bete-n cruce, ploaia se duce.” Daca nu reusesti sa alungi ploaia cu incantantii, poti macar sa profiti de niste reduceri pentru zile ploioase si sa iti cumperi gadgeturi care te-ar face sa te bucuri de statul in casa. Iata cateva recomandari de-ale noastre:

Reduceri la gadgeturi pentru citit

Zilele posomorate sunt perfecte ca sa te incolacesti pe canapea cu o cana de ceai sau cafea si o carte buna sau mai multe. Pe eBook-ul de la Amazon Kindle 6 Glare Gen8 poti pastra cateva mii de carti, ca sa poti citi din orice carti ai chef la moment. Bateria tine mai multe saptamani, iar ochii nu iti vor obosi in timpul lecturii. Functia touchscreen raspunde foarte rapid si precis. Cerneala E-Ink folosita pe aceasta carte electronica se vede excelent in orice conditii de luminozitate. Dispozitivul are inclusiv browser, care se misca bine. Ebook-ul este redus cu 22% si se gaseste aici.

Dispozitiv pentru streaming la reducere

Daca tot se prognozeaza vreme urata in urmatoarele zile, pregateste-te pentru un maraton de filme asa cum se cuvine cu un HDMI Streaming player Amazon Fire TV. Acesta este usor de folosit, tot ceea ce trebuie sa faci este pur si simplu sa-l conectezi la televizor. Prin aplicatia “Fire TV Remote App” gasesti instant emisiuni TV, filme, actori sau chiar genurile preferate, folosind doar comanda vocala. Ai acces instant la Netflix, Amazon Video, HBO Now sau Hulu. Dispozitivul se gasesti aici.

Gadgeturi pentru divertisment

Ca experienta de vizionare sa fie asemanatoare celei de la cinema, dar mult mai confortabila, iti recomandam acest videoproiector BenQ 3D, care iti va transforma casa in cinematograf. Dispozitivul dispune de un contrast ultra-ridicat, fiind gandit sa reproduca cel mai fin detaliu, datorita maximizarii factorului de umplere individual al fiecarui pixel, dar si prin utilizarea tehnologiei proprietare BenQ, SmartEco. Videoproiectorul BenQ 3De poate fi achizitionat de aici.

Asistentul virtual lansat de Amazon este cel mai bine cunoscut pentru controlul dispozitivelor inteligente de acasa, dar are si o parte distractiva. In zilele urate de vara, poti sa te refugiezi in casa, dar nu e cazul sa o faci in singuratate. Poti sa iti chemi prieteni si sa faceti o seara de trivia, ca sa va testati cunostintele folosind o boxa inteligenta Amazon Echo Dot 2 2nd Gen. Pe langa faptul ca poate citi stirile de dimineata, sa controleze Spotify sau sa faca inclusiv cumparaturi de pe Amazon, boxa are numeroase comenzi amuzante si utile. O poti comanda aici.

Pe langa posibilitatea de a experimenta senzatii tari in single-player si multi-player la tine acasa, consola Nintendo Switch iti ofera posibilitatea sa te joci jocurile preferate oricand, oriunde si cu cine doresti. Puterea unui sistem de gaming a fost inglobata acum cu factorul de mobilitate, oferindu-ti distractie fara limite. Bateria tine undeva la 3-4 ore, dar e mai mult decat suficient pentru o consola portabila. Consola poate fi cumparata de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri