Un hard extern poate fi solutia perfecta pentru cei care vor mai mult spatiu pe dispozitivele lor, pentru cei care au nevoie de back-up.

Noi am ales cateva harduri externe care sa se muleze pe o serie de nevoi diverse. Majoritatea au spatiu de stocare mare, viteze de transfer bune, iar preturile sunt variate. Am inclus pe lista si HDD-uri, dar si SSD-uri, pentru varietate.

Hard extern pentru transfer rapid de fisiere - SSD WD

Cei care lucreaza cu fisiere de mari dimensiuni pe care trebuie sa le partajeze cu diversi colegi ar putea opta pentru un hard extern de la Western Digital. SSD-ul WD My Passport GO are o capacitate de 512GB si ofera viteze de transfer de doua ori mai mari decat ale unui HDD obisnuit. Unitatea de stocare nu ocupa mult spatiu pe birou si iti permite sa partajezi imediat informatii importante sau sa lei iei cu tine, cand ai nevoie. Poti cumpara SSD-ul la reducere de aici.

Hard extern pentru pasionatii de gaming - hard pentru PS4

Daca ai un PS4 si ajungi frecvent in situatia de a sterge jocuri de pe sistemul tau Playstation 4 pentru a face loc unora noi, poate e cazul sa apelezi la un hard extern pentru PS4. Noi am ales un model de la Seagate cu o capacitate de 2TB. Este un hard extern creat special pentru a functiona cu sistemul de gaming Play Station 4 si il poti cumpara de aici.

Iar daca ai un sistem Xbox, nu te-am uitat nici pe tine - nu discriminam in functie de platforma preferata de gaming. Aici gasesti si versiunea de 4TB, pentru Xbox.

Hard extern pentru backup - solutie pentru cei cu nevoi de stocare mari

Pentru cei cu nevoi profesionale, cei de la LaCie au modelul 2big Dock. E mai mult decat un hard extern, vine cu 8TB de stocare, si iti ofera toate optiunile de conectivitate de care ai avea nevoie pe PC-ul tau - vine cu thunderbolt, cu card SD, cu display port, dar si cu un pret pe masura. Il poti cumpara de aici.

Iar pentru cei care vor mult spatiu pentru backup si atat, o solutie Seagate Backup Plus poate fi perfecta. Vine tot cu 8TB spatiu si iti permite sa iti incarci smartphone-ul si tableta prin cele doua porturi USB din fata. Cumpara hardul extern de aici.

Sursa foto: Image by Welcome to all and thank you for your visit ! ツ from Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri