Datorita tehnologiei moderne si conectivitatii, nu mai esti nevoit sa ai nevoie de un birou traditional pentru a construi un business de succes sau pentru a fi un angajat eficient. Mai jos gasesti cinci dispozitive de care ai nevoie pentru biroul de acasa.

Sa ai biroul acasa poate fi mai comod din punct de vedere al mobilitatii, dar mai putin productiv - fie pentru ca nu ai toate conditiile optime de la birou, fie pentru ca esti tentat sa lucrezi din pat. Asa ca avem cateva recomandari de dispozitive de care ai nevoie pentru biroul de acasa ca sa lucrezi eficient.

Dispozitive pentru biroul de acasa

Portul replicator Dell Triple Video conecteaza laptop-ul pana la trei monitoare suplimentare, diferite dispozitive externe si Internet printr-un singur cablu. Acest dispozitiv compact deblocheaza optiuni imbunatatite de productivitate si de divertisment, cu conectivitate de mare viteza si de suport pentru afisaje Ultra HD 4K. De asemenea, includ trei porturi USB 3.0, precum si doua conexiuni USB 2.0, asigurand compatibilitatea cu o gama larga de periferice. Dispozitivul pentru birou poate fi achizitionat de aici.

Chiar daca folosesti spatiul de stocare din cloud, nu incurca niciodata sa ai si o copie de rezerva fizica, iar hard disk-urile externe sunt mult mai ieftine decat au fost vreodata. HDD-ul de la WD ofera capacitate de stocare de pana la 2TB intr-un design subtire si elegant. Conectivitatea USB 3.0 ofera performante maxime in transferul fisierelor. Este compatibil cu dispozitivele USB 3.0 si USB 2.0. Il cumperi de aici.

Accesorii pentru lucrul de acasa

Desigur, ai putea gasi un mouse cu performante decente si la cateva zeci de lei, dar daca vrei sa faci din biroul de acasa un loc unde sa muncesti cu drag si spor, ai nevoie de niste dispozitive mai speciale. Mouse-ul wireless Arc Touch Mouse este una dintre optiuni. Poate fi utilizat aproape oriunde, chiar si pe o suprafata de lemn nefinisata sau pe covor, datorita BlueTrack Technology. In plus, poti mentine controlul wireless al computerului pe o distanta de pana la 9 metri. Mouse-ul este curbat pentru confort si poate fi aplatizat pentru impachetare. Poate fi cumparat de aici.

Pentru utilizatorii de Mac, cea mai buna optiune ar fi Magic Mouse 2, care este complet reincarcabil, eliminand, astfel, necesitatea utilizarii bateriilor traditionale. Suprafata multi-touch iti permite faci gesturi simple, precum glisarea intre pagini web si derularea continutului documentelor. Il gasesti aici.

Desi lucrezi singur, de acasa, este nevoie de disciplina ca sa nu te lasi tentat de tot confortul casei, iar o pereche de casti cu noise-canceling te pot aduce intr-o zona de productivitate. Castile wireless de la Sony iti permit sa asculti wireless prin Bluetooth pana la 22 de ore, chiar si cu functiile extra bass si de anulare a zgomotului activate. Cu aplicatia Sony | Headphones Connect4, poti regla nivelul basului si ai la indemana presetari pentru sunet in stil scena in aer liber, club, sala sau stadion. Castile pot fi comandate de aici.

Ca sa poti lucra eficient de acasa intr-un mediu sanatos, calitatea aerului este extrem de importanta, iar pentru asta ai nevoie de un dezumidificator, cum este cel de la Star-Light, destinat controlului umiditatii. Acesta scade gradul de umiditate relativa din incapere prin eliminarea excesului de vapori de apa din atmosfera. Lucreaza in liniste fara sa te deranjeze, improspatand aerul la un nivel de zgomot de 40 dB, nefiind nevoit sa il opresti inainte de culcare. Dispozitivul se gaseste aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri