Proiectoare 4K pentru o sufragerie ca o sala de cinema

Daca vrei sa faci un upgrade serios sistemului tau de home-cinema, avem cateva recomandari de proiectoare 4K.

Sunt multe avantaje care vin la pachet odata cu achizitionarea unui proiector. In primul rand, diagonala ecranului e cam cat de mare vrei tu sa fie, iar daca ai un perete alb disponibil in sufragerie te poti bucura de o experienta cu cea de cinematograf. Apoi, proiectoarele LED au o durata de viata mult mai ridicata decat cea a multor TV-uri. De asemenea, ele pot contribui la un aspect mai minimalist al sufrageriei.

Noi am ales cateva proiectoare 4K, premium, pentru cei care au spatiul si bugetul necesar sa se bucure de ele la adevarata lor valoare.

Proiector 4K de la Benq

Cel mai accesibil proiector 4K din lista noastra vine de la Benq. Modelul Zowie W1700 promite o durata de viata de 15.000 de ore de utilizare, are luminozitatea de 2.200 de lumeni si un raport de contrast de 10.000:1. Beneficiaza de o serie de functii avansate care garanteaza pastrarea acuratetii culorilor si a claritatii imaginii. In plus, proiectorul e compatibil cu standardele HDR, pentru imagine cat mai apropiata de realitate, si e capabil sa proiecteze o imagine cu diagonala de pana la 7,5 metri. Poti cumpara proiectorul 4K de aici.

Citeste si:
Mormantul lui Iisus, redeschis pentru prima data dupa mai multe secole
Mormantul lui Iisus,...

Proiector 4K UHD de la Optima

Urmatorul proiector 4K din lista noastra vine de la optima. Are un raport de contrast 1.000.000, extrem de ridicat, si o luminozitate foarte puternica, de 3.000 de lumeni. Este un proiector care va afisa imaginile excelent chiar si in cele mai luminoase sufragerii. Proiectorul 4K este compatibil cu standardele HDR si are o functie care transforma continutul non-HDR in continut HDR. Il poti conecta si la smartphone, printr-un cablu MHL, si are si un port USB pentru incarcarea telefonului. Il poti cumpara de aici.

Proiector 4K profesional de la Panasonic

Ultimul proiector 4K din lista noastra este unul profesional si are un pret absolut exorbitant. Vi-l si spunem, ca sa nu aveti surprize la accesarea link-ului: 595.647 lei. Este pentru cei care nu doar vor sa-si transforme sufrageria in cinematograf, ci vor sa-si construiasca un cinematograf. E pentru evenimente, spectacole, nu pentru uz casnic. Dar, daca vi-l doriti, il puteti cumpara de aici.

Citeste si:
Epson atinge o cota de 50% pe piata de videoproiectoare in S1
Epson atinge o cota de 50% pe...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri