Samsung Electronics inaugureaza o noua era in ceea ce priveste design-ul de bucatarie cu noua gama de frigidere BESPOKE si primul produs din noua gama premium de cuptoare incorporabile.

„Consumatorii europeni prefera bucatariile cu electrocasnice incorporate care sa reflecte identitatea familiei si gusturile personale in ceea ce priveste design-ul interior. Suntem entuziasmati sa vedem cum inovatile de lifestyle create de Samsung, asa cum este gama BESPOKE, satisfac nevoile unice ale fiecarei gospodarii”, a declarat Harry Choi, Corporate SVP, Head of Design Team din cadrul Samsung Electronics.

Bucatarie personalizata in functie de stilul personal, cu gama BESPOKE

Gama BESPOKE de la Samsung este o noua categorie de frigidere care permite utilizatorilor sa-si amenajeze bucataria in stilul propriu, asa cum se intampla in cazul electrocasnicelor incorporabile. Gama este gandita pentru a fi adaptata oricarei bucatarii, mentinand in acelasi timp ideea de electrocasnice incorporabile, o optiune cu totul noua in piata din Europa.

Noua gama de frigidere BESPOKE incorporeaza un design modular si vine in 8 forme diferite, incepand cu frigiderul cu o singura usa, pana la frigiderul cu patru usi. Avand optiunea de a configura BESPOKE in multe feluri, consumatorii se pot bucura de flexibilitatea de a-si adapta frigiderul in functie de stilul lor de viata si dupa design-ul preferat.

Consumatorii isi pot configura frigiderul in propriul stil. Pentru panoul frontal, acestia pot alege dintre trei materiale diferite – metal cotta, sticla satinata si sticla glam – precum si multe optiuni de culoare. Cotta este disponibila in culoarea carbunelui, alb si verde menta, in timp ce sticla satinata vine in culori mate precum gri, bleumarin, coral si galben. Sticla glam ofera un finisaj lucios, fie alb, fie roz. In plus fata de culoare si finisaj, consumatorii pot alege, de asemenea, conceptul general de design interior pe care si-l doresc.

O bucatarie unitara

Samsung pregateste, de asemenea, o noua gama premium de produse incorporabile de bucatarie pentru Europa, in 2020, care include cuptor, plita, masina de spalat vase si frigider. Designul traditional, dar totusi indraznet si simplu, precum si functionalitatea iesita din comun, vor atrage atentia consumatorilor.

Primul produs din gama, care va fi prezentat la IFA 2019, este cuptorul cu abur Dual Cook. Acesta vine cu un design modern, ce ofera o flexibilitate remarcabila si abilitati de gatit multiple. Cuptorul este aliniat vertical si incorporeaza suprafete texturate, precum si o noua interfata de utilizare, care imbunatateste design-ul final. Datorita functiei Dual Cook Steam, acesta poate gati simultan cu convectie intr-un compartiment si cu abur in celalalt.

Atat frigiderul BESPOKE, cat si noua gama premium de electrocasnice incorporate sunt disponibile in sticla satinata, cu o textura eleganta si un design placut, putand fi integrate in orice spatiu, pentru un decor unitar. Acest efect este cu atat mai vizibil atunci cand un frigider BESPOKE din sticla satinata si celelalte electrocasnice incorporate sunt asezate unul langa celelalte.

Gama de frigidere BESPOKE, cat si cuptorul cu abur Dual Cook pot fi vazute in cadru IFA, la Berlin City Hall, in perioada 6 septembrie - 11 septembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri