Stefanini - unul dintre cei mai importanti furnizori globali de solutii de tehnologie pentru companii - anunta lansarea unui nou joint-venture in Romania, Stefanini Infinit. Noua organizatie va fi o companie de marketing digital full service, infiintata in parteneriat cu fratii si antreprenorii Alexandru Cernatescu si Andrei Cernatescu, proprietarii agentiei de comunicare digitala Infinit Solutions Agency.

Stefanini Infinit preia echipa fostei Infinit Solutions Agency si ii va continua operatiunile locale. In plus, noua companie va avea acum acces la resursele globale ale Grupului Stefanini si va imbogati oferta globala de servicii a Grupului, adaugand o perspectiva creativa si de marketing la solutiile de business si tehnologie oferite de Grup.

„Acum, mai mult ca oricand, traim intr-un mediu de business in care fiecare companie a dezvoltat o abordare centrata pe clienti”, spune Marco Stefanini, CEO si fondator Stefanini si actionar majoritar in Stefanini Infinit. „Si, daca nu a facut-o inca, va trebui, cu siguranta, sa o dezvolte. Noua generatie de consumatori nu este doar activa, ci si activista. Este alfabetizata digital si dornica sa interactioneze cu brandurile. Asadar, marcile - si companiile, in general - trebuie sa-si dezvolte o poarta digitala si sa se concentreze pe mentinerea unei relatii coerente si relevante cu clientii lor, prin utilizarea creativa a tehnologiei. Acesta este motivul pentru care am dorit sa ne completam portofoliul nostru de tehnologie si de business cu un set de abilitati creative si de marketing, care sa le permita companiilor sa aduca noi solutii digitale clientilor lor si sa raspunda nevoilor acestora mai bine ca niciodata.”

Stefanini International Holding, bratul international al gigantului tehnologic brazilian, urmareste o strategie de achizitie sau infiintare de joint-venture-uri cu antreprenori locali tineri si ambitiosi, din toata lumea – oferindu-le acestora o platforma globala pentru solutiile si serviciile lor - si, in acelasi timp, o strategie de continua extindere si reimprospatare a propriului portofoliu. Stefanini Infinit este primul astfel de joint-venture din Europa.

„Lucrand cu partenerii nostri de la Infinit Solutions Agency de sapte ani incoace, in diferite proiecte, pentru diversi clienti, am testat chimia puternica si puterea ofertei noastre combinate”, spune Marco Stefanini. „Stim, acum, ca o abordare mixta de marketing si tehnologie poate fi extrem de utila pentru clientii nostri si pentru utilizatorii finali si poate beneficia din plin de noile tendinte care se concentreaza pe eficienta, mobilitate si flexibilitate, toate sustinute de o tehnologie inteligenta si interactiva. Aceasta abordare integrata s-a dovedit deja importanta in domenii precum serviciile bancare, asigurarile sau FMCG si are un potential mare pe piata in viitorul apropiat.”

Stefanini Infinit va continua sa functioneze ca o companie independenta, pastrandu-si intact managementul si cultura creativa, dar compania va putea acum sa utilizeze resursele si prezenta Grupului Stefanini in peste 40 de tari.

„Dupa ce am lucrat impreuna cu partenerii nostri de la Stefanini, am vazut in ei o potrivire perfecta atat din punct de vedere uman, cat si din perspectiva afacerilor”, spune Alex Cernatescu, CEO Stefanini Infinit. „Cultura antreprenoriala digitala si centrata pe clienti a Stefanini a fost unul dintre cele mai importante motive pentru care am decis sa ducem parteneriatul un pas mai departe si sa cream impreuna acest nou venture. Noua formula de business ne permite sa oferim servicii integrate pentru clientii nostri existenti, locali, si sa ne extindem operatiunile la nivel global.”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri