DIGI | RCS & RDS pune, de marti, 17 septembrie, la dispozitia abonatilor, o serie de facilitati pe gustul cinefililor si al iubitorilor sporturilor.

In aplicatia mobila si pe site-ul Digi.Online, intr-o categorie distincta, se vor regasi cele mai bune seriale si filme pe care le ofera HBO GO. Tot ce are de facut abonatul este sa isi activeze una dintre extraoptiunile HBO sau MAXPAK, precum si Digi.Online, iar apoi va putea urmari direct din Digi.Online filmele si serialele produse de HBO. Printre premierele lunii septembrie se numara: Jaf cu clasa (Ocean's 8), Glass, Holmes si Watson, Prafuri (Snowfall), The Deuce. De asemenea, vor fi prezente in Digi.Online serialele Povestea slujitoarei, Marile minciuni nevinovate, Divort, Aventura, Cea mai puternica voce si filme precum Mary Poppins revine, Tomb Raider: Inceputul, Bohemian Rhapsody sau Misiune Imposibila: Declinul. Pe langa titlurile prezente inca de la lansare, programul pentru sfarsitul anului va aduce noutati precum sezonul al treilea al productiei locale, UMBRE, si noile productii originale Watchmen si Materiile intunecate (His Dark Materials).

”Noile functionalitati si continutul imbunatatit ale Digi.Online sunt raspunsul nostru la modul in care a evoluat, in ultima perioada, consumul de continut video prin platformele complexe. Abonatii au nevoie de tot mai multa conectivitate pentru ca vor sa aiba acces oriunde, oricand, la transmisiunile care suscita interes ridicat – competitii sportive europene si internationale, evenimente majore, precum si continut de divertisment de cea mai buna calitate”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Digi| RCS & RDS.

“Impreuna cu RCS & RDS, ca urmare a unui parteneriat solid si din dorinta de a oferi cea mai buna experienta pentru utilizatorii serviciilor noastre, am integrat canalele liniare HBO, HBO2, HBO3, Cinemax si Cinemax 2, precum si continutul HBO GO in platforma Digi.Online, raspunzand astfel nevoilor actuale atat de diverse ale abonatilor nostri. Cu mii de ore de continut premium reinnoit in mod constant, sectiunea HBO GO ofera acces la numeroasele productii HBO, seriale originale, filme si documentare, productii locale HBO Europe, dar si seriale de la alti furnizori de continut de inalta calitate, filme de succes si programe pentru copii”, a declarat Madalina Popescu, Director General al HBO Romania.

O luna de gratuitate pentru extraoptiunea MAXPAK

Toti abonatii care isi vor activa serviciul Digi.Online si optiunea MAXPAK in intervalul 17 – 30 septembrie 2019 vor putea intra in competitia pentru castigarea unui premiu constand intr-un telefon Samsung Galaxy S 10 si vor beneficia de o luna gratuita de MAXPAK.

Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa raspunda la o intrebare si sa isi completeze datele pe site-ul digiromania.ro. Detalii despre mecanismul concursului se gasesc aici.

Interactiune nelimitata si cu iubitorii sporturilor

Digi.Online aduce noutati si pentru fanii sportului. Abonatii care urmaresc transmisiunile Digi Sport vor putea primi notificari din partea aplicatiei, din data de 23 septembrie, cu privire la ora de incepere a meciurilor echipei favorite sau a unor importante competitii din sporturile preferate.

Canalele sportive ale Digi | RCS & RDS difuzeaza meciurile disputate in UEFA Europa League si UEFA Champions League, dar si Liga 1, Liga 2, Cupa Romaniei si campionatele nationale importante de pe continentul european (La Liga, Serie A , Ligue 1 si Bundesliga). In grila de programe DigiSport se regasesc transmisiuni de Formula 1, marile competitii internationale de handbal si turnee ATP, si, in exclusivitate, 50 de turnee WTA unde evolueaza cele mai bune jucatoare de tenis la nivel mondial.

Intr-o prima faza, aplicatia va beneficia de toate aceste noutati pentru versiunile Android si desktop, iar in urmatoarele saptamani va fi disponibila si versiunea IoS.

In lunile ianuarie si februarie, DIGI | RCS & RDS a lansat noile versiuni ale aplicatiilor Digi.Online si Digi Romania, care au beneficiat de optimizari la nivel de design si usability, atat pentru Android, cat si pentru IoS. A fost introdus modulul de vizionare pentru copii si s-a simplificat procesul de inregistrare si autentificare, astfel incat sa usureze folosirea contului individual.

Platforma Digi.Online ofera utilizatorilor continuturile video din oferta Digi TV - 60 de posturi TV, stiri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, nationale si internationale. Accesul la serviciul DigiOnline este gratuit pentru clientii Digi TV si Digi Net (servicii cumulate), continuturile din extraoptiuni fiind accesibile doar abonatilor care le-au activat. Continutul Digi.Online este pus dispozitia acestora cu titlu gratuit in conditiile stabilite de societatea RCS & RDS S.A. si cu respectarea dispozitiilor legislatiei europene in vigoare. DigiOnline nu este disponibil in afara teritoriului Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri