Avand in vedere preocuparea cetatenilor dar si anumite ingrijorari exprimate in spatiul public privind circulatia mijloacelor de transport alternativ – adica trotinete electrice si nu numai – Primaria Capitalei anunta ca in viitorul apropiat va organiza o serie de dezbateri, alaturi de reprezentanti ai autoritatii locale, ai Politiei Rutiere, ai ONG-urilor si asociatiilor care au ca domeniu mobilitatea, pentru elaborarea unui regulament care sa faciliteze acest mod de deplasare prin oras, punandu-se in primul rand accent pe siguranta cetatenilor.

Primaria Capitalei a initiat, in primavara acestui an, un proiect pilot de transport alternativ cu trotinete electrice, care sa contribuie la fluidizarea traficului si reducerea nivelului de noxe in zona centrala, sustine Primaria Capitalei. In realitate, insa, doar privatii au sustinut si sustin aceasta miscare.

“In acest scop, au fost intocmite acorduri de cooperare cu trei operatori de profil, Lime Tehnology Network SRL, Wolf-e Riders SRL si S.C. Hub Work SRL (Flow), care au pus la dispozitia bucurestenilor aproximativ 2.600 de trotinete electrice”, potrivit unui comunicat de presa a PMB.

Chiar daca perioada de testare a proiectului pilot nu a ajuns la final, avand in vedere interesul major al bucurestenilor pentru acest proiect pilot, Primaria Capitalei initiaza aceste dezbateri, astfel incat, anul viitor circulatia acestor mijloace de transport alternativ sa fie reglementata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri