Marii retaileri au demarat o campanie de reduceri de Halloween si a taiat preturile la mai multe produse din toate categoriile de pe site. Ne-am uitat prin oferta si am selectat gadgeturi pe care sa le prinzi la un pret mic

Retailerii s-au obisnuit sa realizeze campanii de reduceri periodic pentru a tempta clientii sa apese pe acel buton de cumpara. Cum ne-am obisnuit sa celebram sarbatorile americane, eMAG lanseaza o oferta cu produse de Halloween.

Primul produse pe care l-am vazut in aceasta oferta este un laptop Lenovo cu un procesor Intel Core i3-7020U, are 4 GB memorie RAM, un hard de 1 TB si o placa video integrata Intel HD 620. Are un display de 15,6 inci cu o rezolutie Full HD, doua porturi USB 3.0, un port HDMI, un port ethernet, cititor de carduri SD si mufa pentru casti sau microfon. Punctul slab ar fi cantitatea de memorie, insa aceasta poate fi crescuta ulterior pana la 12 GB RAM. Laptopul are un pret bun si-l poti achizitiona de aici.

Reduceri de Halloween: Samsung Galaxy S10 la pret redus

Daca ai un telefon vechi si vrei sa-l schimbi atunci o solutie ar putea Samsung Galaxy S10 cu 8 GB RAM si 128 GB spatiul de stocare. Telefonul este unul premium, constructia la fel, iar display-ul AMOLED este unul dintre cele mai bune de pe piata. La departamentul camere foto vorbim de un sistem triplu de trei senzori: 12 MP (wide) + 12 MP (telefoto) + 16 MP (ultrawide), iar camera frontala este de 10 MP. Pretul telefonului a scazut de la lansarea din primavara, iar acum Samsung Galaxy S10 este mai accesibil si-l poti lua de aici.

Atunci cand vrei sa te relaxezi pe canapea nu vrei sa te uiti la ecranul mic al telefonului, dar nici nu vrei sa folosesti un laptop atunci poti sa folosesti o tableta. Samsung Galaxy Tab A are un display de 10.1 inci, cu o rezolutie Full HD, 2 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 32 GB, ce poate fi extins pana la 512 GB cu un card micro SD. Nu este un gadget extrem de performant, dar e suficient de puternic pentru ceea ce vei face pe o tableta. O poti achizitiona de aici.

Daca ti-ai cumparat recent un desktop sau un laptop si ai nevoie de un ecran mare atunci poti sa alegi acesti monitor de la Philips. Acesta are un panou LED de tip VA si o rezolutie Full HD, iar diagonala este de 27 de inci. Rata de refresh a monitorului este de 75 Hz si timpul de raspuns este de 4 milisecunde. Mai vine cu tehnologii FreeSync, SmartContrast, EcoDisplay si un mod low blue light si monitorul este disponibil aici.

Ultimul produs pe care-l recomand este un televizor LG de 80 de centimetri. Nu este cel mai interesant gadget din lista si nici nu vine cu vreo tehnologie uluitoare, dar este smart, te poti conecta la Netflix, culorile se vad bine si-l poti instala pe o comoda sau il poti monta direct pe perete cu un suport TV. Televizorul LG are un pret bun si-l poti achizitiona de aici.

Sursa foto: GUNDAM_Ai / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri