Pentru multi, ziua incepe abia dupa prima cafea, si e obligatoriu sa fie una suficient de tare si aromata incat sa trezeasca toate simturile si energia pentru o zi intreaga. Asa ca am facut o lista cu cinci aparate de cafea la reducere, care au preturi mai mici chiar si cu 60%.


Daca nu poti sa treci in fiecare dimineata pe la o cafenea ca sa iti iei doza de placere la pahar, profita acum de reducerile mari la aparate de cafea si ia-ti acasa propriul barista tehnologizat. Iata cinci aparate de cafea pe care le gasesti la reducere.

Rasnita de cafea la reducere

Cea mai buna cafea este cea proaspat prajita, asa ca fa trecerea de la cafea solubila sau de la automat cu pornind de la o rasnita de cafea. Poti alege modelul Sencor SCG 2050RD, care este redusa acum cu 64%. In plus, rasnita este potrivita nu doar pentru macinarea boabelor de cafea, dar si pentru nuci, ierburi, seminte de mac sau condimente. Rasnita Hopper are o capacitate de pana la 60 de grame de boabe de cafea, suficiente pentru 12 cesti de cafea, suficiente chiar si atunci cand ai prieteni in vizita. Cumpar-o de aici.
https://www.evomag.ro/electrocasnice-preparare-cafea-rasnite/sencor-rasnita-de-cafea-sencor-scg-2050rd-150-w-rosu-argintiu-3627027.html

Reduceri la espressoare

Apoi, alege un aparat de cafea care sa puna in valoare boabele proaspat macinate. Ai putea opta pentru un espressor automat De'Longhi Magnifica. Recipientul de pastrare al cafelei este prevazut cu capac, pentru a mentine mai bine aroma. Cu ajutorul sistemului Cappuccino poti prepara o cafea delicioasa, cu spuma bogata, iesita ca de sub mana unui barista. Aparatul de cafea este usor de folosit, fiind potrivit pentru cei care nu au mult timp la dispozitie, dar nu nici se pot lipsi de o cafea buna. In plus, are si o rasnita silentioasa cu 13 setari. Comanda aici.

https://www.evomag.ro/electrocasnice-preparare-cafea-espressoare/delonghi-espressor-delonghi-magnifica-s-ecam-22.110b-1450w-1.8l-14-cesti-15-bari-negru-1546630.html

O alta optiune ar putea fi un espressor automat Philips. Acesta memoreaza concentratia oricarei varietati de cafea dupa propriul gust, asa ca vei putea savura espresso, cafea si toate celelalte bauturi mereu asa cum preferi, la o atingere de buton. Aparatul ajusteaza concentratia cu 5 setari pentru intensitatea aromei si 5 setari de macinare. Daca ai facut un obicei din felul in care iti bei cafeaua, poti personaliza si memora cu usurinta concentratia, intensitatea si temperatura pentru fiecare bautura. Espressorul are o reducere de 35% si poate fi cumparat de aici.
https://www.evomag.ro/electrocasnice-preparare-cafea-espressoare/philips-espressor-automat-philips-series-3100-ep3550-00-negru-3528701.html

Pentru amatorii de cofeina, aroma de cafea este primul lucru care ii ajuta sa inceapa ziua ziua cu o stare de spirit buna, care sa ii tina in priza. Daca vrei sa-ti faci acasa cafeaua, la fel de buna ca al unui barista, alege un espressor Samus ESPRESSIMO. Are un rezervor de apa cu o capacitate de 1.600ml. Reteta unei cafele aromate si tari este un amestec corect de robusta si arabica, de aceea aparatul de cafea vine la pachet cu lingurita pentru masurare si tasare. Presiunea 15 bari asigura o cafea cremoasa si spumoasa, iar cei 850 W sunt suficienti pentru a face cafeaua destul de repede, atunci cand esti pe fuga. Comanda aparatul de cafea aici, acum cu 20% mai ieftin.
https://www.evomag.ro/electrocasnice-preparare-cafea-espressoare/samus-espressor-samus-espressimo-silver-850-w-1.6-l-negru-argintiu-3684237.html

Cafetiera la reducere

Ultimul aparat de cafea din lista noastra de recomandari este o cafetiera Bosch. Ziua buna incepe de dimineata, iar pentru amatorii de cafea, o stare de spirit buna care sa ii tina toata ziua se datoreaza unei cafele aromate. Cafetiera Bosch este dotata cu butonul Aroma + ofera aroma de cafea deplina in functie de gustul personal. Aparatul are o capacitate de 10-15 cesti. Inchiderea automata cu selectia oprire ofera o mai mare siguranta si confort. Programul de decalcifiere se va asigura ca te vei putea bucura de acelasi gust al cafelei chiar si dupa mai multi ani de folosire. Cumpara cafetiera de aici.
https://www.evomag.ro/electrocasnice-preparare-cafea-cafetiere/bosch-cafetiera-bosch-tka6a041-1.2-l-1.25l-1200w-alb-gri-3596841.html

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri