Electronic Arts Romania, una dintre cele mai mari companii de tehnologie si producatoare de jocuri video din Romania, isi propune extinderea diviziei EA SPORTS din Bucuresti cu zeci de experti in tehnologie. Rolurile disponibile variaza de la programare pana la roluri de leadership, arta si design, fiind incluse, printre altele, pozitii de C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Technical Interface Designer, Development Director, Producer, Game Designer, Technical Artist si UX Designer.

"EA Romania a devenit unul dintre cele mai mari studiouri EA din lume, iar echipa si operatiunile noastre din Bucuresti au crescut constant, incorporand acum toata gama de activitati specifice dezvoltarii de jocuri si tehnologie – creatie, executie, programare, analiza, live management si verificare a calitatii. Nu lucram doar la dezvoltarea unora dintre cele mai mari si mai populare jocuri video din lume, cum ar fi FIFA si Need for Speed, dar avem si echipe dedicate tehnologiei, care coordoneaza partea de securitate, cloud si, desigur, motorul Frostbite, cel din urma ajutandu-ne sa largim granitele tehnologice pentru dezvoltatorii de jocuri, permitandu-ne sa inovam permanent. Ambitia noastra pe termen lung este sa marim capacitatea studioului si operatiunile EA Romania, beneficiind de potentialul fantastic al oamenilor din piata. Pe langa pasiunea noastra comuna pentru jocuri si tehnologie, ceea ce face ca echipa EA Romania sa fie atat de unita si atat de performanta sunt chiar lucrurile care ne diferentiaza: experientele noastre, hobby-urile si stilul de viata. Suntem cu totii diferiti insa tocmai acest lucru ne face sa fim apropiati, salucram impreuna indiferent de ceea ce ne propunem sa realizam si sa fim dedicati si ambitiosi in crearea celor mai bune experiente interactive din lume”, a declarat Andrei Lazarescu, Senior Producer EA SPORTS, EA Romania.

Electronic Arts Romania este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care opereaza in Romania si unul dintre cele doua studiouri la nivel global unde este dezvoltata franciza FIFA, alaturi de studioul EA Vancouver din Canada. EA Romania este prezenta local din 2006, perioada in care a dezvoltat atat titluri de mare success, precum FIFA, Need for Speed si UFC cat si tehnologii inovatoare precum motorul Frostbite. Echipa multidisciplinara de romani care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producatori, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artisti grafici, experti UX, analisti QA, technical leads, administartori de sistem si multe altele.

„Ceea ce facem la EA Romania este mixul perfect intre arta si tehnologie. Uneori, chiar nu mai facem diferenta intre cele doua – developerii devin artisti si artistii se transforma in arhitecti. Suntem o familie foarte mare si diversa, dorim sa crestem si, in acelasi timp, sa redefinim industria. Ai auzit vreodata de un «broadcasting engineer»? Nu? Asta pentru ca nu exista asa ceva inainte. Am realizat ca experientele pe care noi le cream sunt tot mai apropiate de o transmisie TV. Dezvoltatorii de jocuri sunt o specie aparte, cu expertiza in o multime de domenii – online, fizica, Inteligenta Artificiala, randare, UI, sisteme, audio, servere, si exemplele pot continua. Suntem pionieri si producem inovatii cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, oferim modalitati de divertisment pentru milioane de oameni, dezvoltam solutii pentru probleme la care majoritatea probabil nici nu se gandesc. Si acum ne marim echipa pentru a reusi sa realizam si mai multe”, a spus Alexandru Chica, Studio Technical Director, EA Romania.

Lista completa a rolurilor disponibile in cadrul EA Romania include: Development Director, C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Rendering Software Engineer, Technical Interface Designer, Game Designer, Game Producer, Technical Artist, UX Designer, Online Software Engineer si Systems Software Engineer.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri